|
Příspěvky uživatele - 103.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zpracovat nezralou papriku (větší množství), 9.10.2016 Zelený lilek není nezralý, ale naopak přezrálý, tvrdý, plný semínek. |  | Jak vypěstovat vysokokmen, 8.10.2016 Já jsem toto neradil, já jsem tomu anonymovi vysvětloval příspěvek SPCH, páč ho zřejmě nepochopil.
|  |
|  | Jak vypěstovat vysokokmen, 8.10.2016 Já bych si to představoval, pokud bych měl hlíny nadbytek (jakože v tuto chvíli mám), vyměnit hlínu v jámě do 1m kolem původního kmene, a řádně prohnojit. Aby měl mladý stromek na začátku ideální podmínky. Po ujmutí a rozrostení už bude další půda v... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat vysokokmen, 8.10.2016 SPCH je zkušený, proto se ptá. Je potřeba po starých třešních obměnit/řádně prohnojit půdu, pokud tam budou opět třešně. A ptá se na příčinu klejotoku, jak a kde vzniká, aby mohl poradit řešení. |  | Doporučte jabloně, 7.10.2016 Díky, asi jste měl štěstí, nebo tuto školku znáte. Já jsem prošel asi 20 odkazů, které mi google nabídl, a nic jiného než M9 a M26 jsem nenašel. Zkusím tedy štěstí tam. |  | Doporučte jabloně, 7.10.2016 Prosím, poraďte - kde sehnat ten Admirál na nějaké silnější podnoži? (MM106, MM111, M7, P14) Všude nabízí jen M9 nebo M26, potřebuji to do suché prašné a kamenité půdy a rád bych tak půlkmen, a bojím se, že s M26 terno neudělám, M9 nepřipadá v úvahu... celý příspěvek > |  | Kohout a co teď?, 8.4.2016 Take mame takoveho zmetka 😂 Jen slysi me nebo deti uz susti. Chodi tam jen manzel. Uz nekolikrat na nej zautocil, dostal par ran cim-koli co bylo po ruce a uz si nedovoluje. I kdyz kazde 2-3 mesice to zkusi, ale manzel se ho neboji 👍 |  |
 |
|
|
|