Příspěvky uživatele - 234.63

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušky - zoctovatění kvasu, 7.10.2016
pH můžete upravit kdykoliv. Kvasinkám je to víceméně jedno, kyselost prostředí pro jejich činnost není až tak důležitá. Jde jen o to, že při nižším pH je omezena činnost nežádoucích mikroorganizmů, kvašení probíhá čistěji a je částečně i omezena... celý příspěvek >
Víno z hlohu, 7.10.2016
Víno z hlohu neznám a ani hložinky nevím jak chutnají a co s nimi. Pan Valenta se o nich nezmiňoval což je podivné. Ale třeba jen s nimi nepřišel do styku... * Co máte v plánu? Lisovat je po nakvašení nebo je nechat v demižonu jako šípky? A... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika