Příspěvky uživatele - 234.94

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017
Patrik, ešte kým začnete študovať, hneď zajtra prosím (teraz hovorím o tej fotke) vytiahnite ten kolík ktorý sa opiera o kmienik stromčeka, zatlčte tam iný - tak 15cm od kmienika, rovnobežne s ním a vyšší. Úväzok spravte voľne, vo forme osmičky a nie... celý příspěvek >
Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017
Patrik Z.: Nehnevajte sa, ale stromy sa nedajú pestovať "cez internet". Niektoré veci si jednoducho MUSÍTE naštudovať. Ak Vám nie je jasné čo je rez povýsadbový, výchovný, udržiavací alebo zmladzovací, tak pánboh ochraňuj Vaše stromy... Väčšina ľudí... celý příspěvek >
Stanley, 5.10.2016
Pripájám sa k odkazu od pana Vendyho, aké máte skúsenosti s pestovaním sliviek na podnoži WAKO? Ako rastú slivky na tejto podnoži.Do akých pôd sa nehodia, ako znášajú sucho alebo zamokrenie?Potebujú stromy na tejto podnoži stálu oporu?    ... celý příspěvek >
Kam se poděl Šampion?, 4.10.2016
Pre dr.Vysloužila: Myslel som to trochu inak. Nespochyňujem masovosť tohto fóra (tá je úžasná) ani možnosť čerpania poznatkov z neho všetkými nami zúčastnenými (učíme sa celý život, inak zakrnieme). To čo som chcel povedať je: Nemyslím si, že toto... celý příspěvek >
Tomel pro republiku, 19.7.2016 Obsahuje fotku
Zdravím všetkých priaznivcov tomelu (Okawango a spol.). Pre hurmikaki tento rok nie je najpriaznivejší, najprv jarné mrazy, potom dosť výrazný prepad plodov. To čo zostalo na stromoch (viď foto) by už spadnúť nemalo. Ako Ste na tom Vy, čo sa týka... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 19.7.2016 Obsahuje fotku
Nespadlo to, rastie to. Teta Jana, chcem sa spýtať (niečo som si naštudoval, ale je to moja prvá úroda, takže s týmto nemám žiadne skúsenosti): ako by to malo prebiehať, kedy asi plody dozrejú, resp. kedy je vhodné ich oberať, riadiť sa zmenou... celý příspěvek >
Šárka - Haganta, Gábrovská, Čač. rodná, 2.7.2016
Malvazinka to nie je.
Víno, najrychlejsia vyroba, 13.10.2015
ok, dakujem za rady. Stacat rovno do hrdla budem :)
Vy by ste mi odporucili to zmiesat, alebo spravit len z 5 l bieleho? Dam to kvasit este dnes bez kvasiniek
Je potrebne pri vyrobe burciaku pridavat kupovane kvasnice? Mozem zmiesat liter mustu z cerveneho hrozna s 5 l bieleho? Poradte zaciatocnikovi
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika