Příspěvky uživatele - 172.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mišpule, 6.12.2016
Znova som porovnaval chut velkoplodej a klasickej mensej mispule a opat tie iste zavery, jednoznacnym vitazom je klasicka mispula. Jej chut je omnoho bohatsia, lahodnejsia, aromatickejsia, vyraznejsie kyselinky - ta chut je vyborna. Chut... celý příspěvek >
Mišpule, 2.12.2016
Mate niekto odrodu mispule Holandska. Ma vyrazne vacsie plody ako klasicka mispula. Ja mam jeden strom z Plantexu s vacsimi plodmi, neviem aka odroda, ale asi je to prave ta Holandska obria - lebo viac menej som videl v predaji len 2... celý příspěvek >
Mišpule, 2.12.2016
Chcem si rozmnozit mispule, rozmyslam pohladat hloh a zastepit do neho. Stepi sa na podnoz hlohu alebo dule-kdulon. Viete porovnat rast, vitalitu a naroky na podu stanovisko podnozi dula a hloh, pripadne ine? Moje mlade mispule mam na duli.
Mišpule, 2.12.2016
Mispula je skvele ovocie. Treba ho jest az ked je celkom makke ako lekvar. Moje vsetky deti ho tiez miluju. Najlepsie je, ze ovocie je neskoro na jesen, ked uz nie je cca ziadne podobne makke sladke ovocie. Chut je dost sladka, vobec nie fadna,... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 27.11.2016
Neskore marhule ma klivia rusovce, schreiber baum poysdorf. Ja som vybral odrodu congat. Nie je samoopeliva, ale tento rok nasadila extremne vela plodov. mnohe samoopelive nemali nic. Ja mam problem zohnat super neskore broskyne Ohenry, tardibelle,... celý příspěvek >
Princess nahrada za Suncrest?, 4.11.2016
V tych odrodach Princess je chaos. Ked spominate skoru odrodu myslite asi nejaku inu odrodu. Kde ste ju kupili? Lebo to co popisuje Limbach a co ponuka aj Schreiber-baum su neskore odrody koniec augusta. tato Princess patri k novemu typu... celý příspěvek >
Réva vinná pěstování bez postřiku, 4.11.2016
Mate skusenost s pestovanim odrody MUSKAT BLUE bez postrekov? Udajne odroda patri medzi najodolnejsie stolove odrody. Zaujima ma do akej miery byva napadnuta chorobou bez striekania. Napiste aj v akej lokalite pestujete a ako to zvladla napriklad v... celý příspěvek >
Princess nahrada za Suncrest?, 3.11.2016
Kto mate skusenosti s touto odrodou? Tu na fore som zatial informacie nenasiel. Schreiber-baum odrodu popisuje ako velmi perspektivnu, podobne ako aj Symphonie. Symphonie uz tu bola hodnotena velmi pozitivne. Chcem odrodu v termine medzi... celý příspěvek >
Princess nahrada za Suncrest?, 3.11.2016
Odrod broskyne Princess je zda sa viac. Spominana bola na fore Diamond Priness co je skora odroda. Neskoru Princes dozrievajucu so Suncrest predava zahradnictvo Limbach, Klivia Rusovce, Schreiber-baum.at. Popis odrody... celý příspěvek >
Jakou podnož pro meruňku, 1.11.2016
Harlayne je vysoko urodna odroda, ma opacny problem, ze je redukcia plodov nutna.
Rezistentne odrody meruňky proti mrtvici Alfons, Beta, Gama, 1.11.2016
Tieto nove nemecke odrody Mino, Kuresia v praxi nevyzeraju zdravotne vobec tak dobre ako v katalogu. Clarina a Hilde boli zdrave. Pozri pokus. odrody sadene v 2006-8 v severnom Nemecku pri Hamburgu. Tie podmienky tam nie su pre marhule... celý příspěvek >
Kuresia, 1.11.2016
Mam 2 Kuresie na podnozi Montclar sadene pred 2 rokmi -2014 v 2 roznych lokalitach. Rastu mi slabo. Tento rok mali nejake kvety, ale odpadli - takmer urcite to nebolo poskodene mrazom. Zacinam mat vazne pochybnosti o kvalite Kuresie a dalsich... celý příspěvek >
Rezistentne odrody meruňky proti mrtvici Alfons, Beta, Gama, 31.10.2016
Poznam tiez velke zahrady pri Bratislave, kde su silne 40 i viac rocne marhule. Samozrejme nestriekane a pravidelne prinasaju bohate urody - mnoho litrov marhulovice tu vypalia. Stromy aj odchadzaju a nahradia sa novymi. Odrody tu asi nie su ziadne... celý příspěvek >
Rezistentne odrody meruňky proti mrtvici Alfons, Beta, Gama, 31.10.2016
V tejto vasnivej debate striekacov a EKO pestovatelov akosi unika mozno ten najpodstatnejsi fakt. Lokalita pestovania a odrody su klucove. Asi obe strany maju svoju pravdu - velky rozdiel moze byt prave v ich konkretnej lokalite. A takisto aj v... celý příspěvek >
Merchant, 4.10.2016
Merchant je tu dobre hodnotena, ale praktickych skusenosti tu bolo len malo a kratke. Ako Mechant hodnotite po rokoch? - Odolnost k praskaniu, hnilobe, inym chorobam. - chut, konzistenciu. - urodnost
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika