|
Co přivézt z Itálie?, 6.4.2017 A co naopak v žádném případě nevozit? |
 |
Jak založit novou vinnou révu?, 6.4.2017 Nelze souhlasit. S poslední větou. SPCH |
 |
|
 |
Mám ich nechať?, 5.4.2017 Složení zeminy, podnož, zálivka...?SPCH
|
 |
Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 4.4.2017 A ještě je tu problém se škrtidly+podrůstky... |
 |
Jak naučit slepice do kurníku, 4.4.2017 Kolik je celkem těch slepiček? Jsou stejně staré-vyrůstaly společně? Dělí se o kurník s jinými zvířaty? Jak je kurník dostupný? Jaké má rozměry? Jak je technicky vybaven? Podestýlka je? Jaká-materiál, množství? Jaké jsou v ptačí ložnici světelné,... celý příspěvek > |
 |
Slepice a mravenci, 4.4.2017 Slepičince na podrážce-to jsou pane kokina, neumíme složit ruce jen tak v klidu-do klína. Jak zachránit jahody-to jsou taky měkké plody, krom nás chutí širé zvěři-ptactvu i mravenčí zběři? |
 |
Co se děje s naší Magnolií, 4.4.2017 Beny, kde žijou? A kde zadavatel dotazu? Pošlou nějaký mrak-s díkem ho podojíme. Ze suché a prašné Hané SPCH. |
 |
Černý rybíz choroba, 3.4.2017 Asi pomrazové projevy, dejte tomu napít a mělo by se to rychle spravit. SPCH |
 |
Vlašský ořech - kdy řezat, 3.4.2017 Tehdy, kdy to musí být, |
 |
Roubování dvacetileté ryngle, 2.4.2017 Asi je Váš strom překrmený dusíkem-výběh s drůbeží? |
 |
|
 |
Co se děje s naší Magnolií, 2.4.2017 Znám víc takových lachtanů, kteří čekají na déšť-to dřív příjde Zubatá... Já dnes sportoval s kýblama a lil jsem pod bobuloviny+ školičku. Jen to šumělo! I včelkám s bručounama to přišlo vhod.Však se něco nalítají po meruňkách, mandloních,... celý příspěvek > |
 |
Co se děje s naší Magnolií, 1.4.2017 Tato bývalá kráska, aby se jí opět stala ze všeho nejdřív potřebuje VODU! Hodně vody... SPCH |
 |
Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 28.3.2017 Jestli to nebude tím, že kolegyně k opylení je ještě moc mladá, nekvete, nebo kvete málo... |
 |
Poškození jabloně, 28.3.2017 Chce to kartáč a vápno... já mu říkal neber úplatky, neber úplatky... SPCH |
 |
Tmavé skvrny na větvičkách, 28.3.2017 Mráz+sucho, SPCH. |
 |