Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co přivézt z Itálie?, 6.4.2017
A co naopak v žádném případě nevozit?
Jak založit novou vinnou révu?, 6.4.2017
Nelze souhlasit. S poslední větou. SPCH
Mám ich nechať?, 5.4.2017
Složení zeminy, podnož, zálivka...?SPCH
Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 4.4.2017
A ještě je tu problém se škrtidly+podrůstky...
Jak naučit slepice do kurníku, 4.4.2017
Kolik je celkem těch slepiček? Jsou stejně staré-vyrůstaly společně? Dělí se o kurník s jinými zvířaty? Jak je kurník dostupný? Jaké má rozměry? Jak je technicky vybaven? Podestýlka je? Jaká-materiál, množství? Jaké jsou v ptačí ložnici světelné,... celý příspěvek >
Slepice a mravenci, 4.4.2017
Slepičince na podrážce-to jsou pane kokina, neumíme složit ruce jen tak v klidu-do klína. Jak zachránit jahody-to jsou taky měkké plody, krom nás chutí širé zvěři-ptactvu i mravenčí zběři? 
Co se děje s naší Magnolií, 4.4.2017
Beny, kde žijou? A kde zadavatel dotazu? Pošlou nějaký mrak-s díkem ho podojíme. Ze suché a prašné Hané SPCH.
Černý rybíz choroba, 3.4.2017
Asi pomrazové projevy, dejte tomu napít a mělo by se to rychle spravit. SPCH
Vlašský ořech - kdy řezat, 3.4.2017
Tehdy, kdy to musí být,
Roubování dvacetileté ryngle, 2.4.2017
Asi je Váš strom překrmený dusíkem-výběh s drůbeží?
Co se děje s naší Magnolií, 2.4.2017
Znám víc takových lachtanů, kteří čekají na déšť-to dřív příjde Zubatá... Já dnes sportoval s kýblama a lil jsem pod bobuloviny+ školičku. Jen to šumělo! I včelkám s bručounama to přišlo vhod.Však se něco nalítají po meruňkách, mandloních,... celý příspěvek >
Co se děje s naší Magnolií, 1.4.2017
Tato bývalá kráska, aby se jí opět stala ze všeho nejdřív potřebuje VODU! Hodně vody... SPCH
Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 28.3.2017
Jestli to nebude tím, že kolegyně k opylení je ještě moc mladá, nekvete, nebo kvete málo...
Poškození jabloně, 28.3.2017
Chce to kartáč a vápno... já mu říkal neber úplatky, neber úplatky... SPCH
Tmavé skvrny na větvičkách, 28.3.2017
Mráz+sucho, SPCH.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika