Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okopávání jahod, 2.5.2017
Opatrnost je namístě, nikoliv však přehnaná-kypřit se dá v blízkosti rostlin mělce, krom motyčky jsou i další nástroje-prstové apod. SPCH
Mráz, 1.5.2017
Tolerovanou probírku dělají květopasové-poupata pak vypadají jako v popisu výše-když jste opatrní+rychlí, tak máte šanci larvu lapnout. Já rád pozoruju sýkorky a rehky jak je šikovně z květů vybírají. SPCH
Přepeřování, 1.5.2017
V tomto prudce mladém věku jde spíše o opeřování-z prachu do peří. K přepeřování dochází v dospělosti-z peří zase do peří. SPCH
Přesazování narcisů, 28.4.2017
Ano-hodně světla a nekosit.
Angrešt a rybíz 2017, 28.4.2017
Radku V., užívejte radosti, ta však asi bude jen dočasná-pokus se nakonec nezdaří-hned jak nahoře rozsvítí, půjde to do kopru-možná pomalu, ale jistě... SPCH
Pozor Kavapo a Slepicar.cz jsou ta sama firma, 28.4.2017
Možná je chyba na Vaší straně-jaké máte pro chov podmínky? SPCH
Choroba okurek, 28.4.2017
Kořeny chtějí volnost, prostor.
Je hnědé zbarvení normální? , 27.4.2017
Asi věnují energii do kvetení...
Krocen nežere, 27.4.2017
Žije ještě?
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 27.4.2017
Já nechci strašit, ale po velké letošní podzimní události, chvíli po sestavení koalice, může někoho výšerovného popadnout nápad, že si každý nížerovný musí na vlastní náklady zbudovat zásobník na dešťovku. A ber kde ber...Pokud tak neučiní, bude... celý příspěvek >
Angrešt a rybíz 2017, 27.4.2017
Řízek.
Netřesk - choroba nebo škůdce?, 27.4.2017
Nedávno jsem byl prácičkou na okraji Chřibů-ze strany od Kroměříže a p.domácí pěstí i netřesky ve starých dobytčích korytech. Ta jsou na několika místech na bocích puklá-jen tak na škvírku. Na dně písek, pak směs země z pola a rozpadlých vepřáků,... celý příspěvek >
Broskvový semenáč bez řezu, 27.4.2017
Semenáč je jedinec, jednolitý organismus, štepovanec-roubovanec-očkovanec jsou minimálně dva v jednom. Každý z nich má svá pro i proti. Je to jako s vlkem a psem. Vlk bez klece si je schopen lépe zajistit krmi, ale člověka jen tak neuposlechne, pes... celý příspěvek >
Jak donutit slepici, aby sedla, 27.4.2017
Tento postup-to je risk! Některá slepice-kvočna se zjančí a může kuřátka-byť neůmyslně zabít! Občas kvoká-zasedne taková, která z různých důvodů-např. kvůli čmelíkům-z násady zběhne... SPCH
Nekvalitní výpěstek meruňka, 27.4.2017
Co se mi nelíbí jsem zmínil-kdo by si koupil např. nové vozidllo s defektem a byl spokojen? Rány mají být zatřeny-ještě lépe zavaleny- PŘED prodejem.  A já zbytek -kořeny+vršek stromků neviděl-kdoví, v jakém jsou stavu? SPCH 
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika