Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Netradičná zelenina, 16.6.2017
A co šrůcha, ptačinec žabinec, lebeda...?
Úmrtí králíka, 16.6.2017
S tichou účastí jsem četl Vaše-Bohužel smutné příspěvky na toto téma. Jako p. M.V. se ptám-proběhlo-probíhá očkování proti nejzávažnějším králičím chorobám M+M? Je to totiž nutnost, bez toho je to jen o marném honění bycha... A opakovaně zmiňovaná... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 16.6.2017
Violka, jetel a?
Co mi to na rybízu roste?, 16.6.2017
Nemusí se dát vše pryč, můžete si zapěstovat další korunku-jinou barvu, jinou odrůdu, druh-např, angrešt... SPCH
Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 16.6.2017
Matka-často krkavčí, napájeti nestačí. Já užívám i zavrhovaný rozštěp -při větší síle podnože dám vedle roubu, na kterém mi více záleží jinou sortu, zvětším šanci na ujmutí alespoň jedné, rána se dobře hojí, s rouby je při samotné aplikaci... celý příspěvek >
Maloplodost třešní, 16.6.2017
Jadérko není totéž, jako pecka...
Useknutá jabloň, 15.6.2017
...a byl stromek opatřen kolíkem? Ten může -krom základní fixační funkce -posloužit k lepší orientaci sekáče v travou znepřehledněném terénu. SPCH
Kroucení listů u rajčat - proč?, 14.6.2017
Upřímnou soustrast, holt nasraná Země chrlí tuny žhavé lávy...
Slabý vzrůst, 14.6.2017
...a ještě těch 5plodů KAŽDÝ rok-mladá babka. SPCH
Krůta začala snášet, 14.6.2017
Za 7měsíců už i prase bůčky má... Věk hraje roli-čím starší, tím menší nárust svaloviny, větší sádelnatost,  šlachovitost, produkce chutných vajec s nízkým rizikem obsahu zárodků salmonely...Pokud si netroufáte porazit-zabít a zpracovat více... celý příspěvek >
Růže - královna květin?, 13.6.2017
Po stranách a v středu kolík, nebudou se kácet tolik, dokolečka provázek a jsou jako obrázek. Ten kdo nerad kvítka víže, ať je příště vsadí níže. Hanácké perlátor-SPCH.
Jahody - jde o chorobu nebo škůdce?, 13.6.2017
Sucho, nebo jeho opak-pak fytoftora...
Růže - královna květin?, 13.6.2017
 Navštívím Vás ve tři, nebo třebas v pět, bratře, nebo sestři-nádherný Váš květ. Krása Vašich obrázků potěšila očka, udělali jste mi radost, předu jako kočka. SPCH
Krůta začala snášet, 13.6.2017
Dle původu-typu zvířete, krmiva-složení a požraného množství, samice je méně vzrůstná než samec... To jste zatím nevěděla? SPCH
Redukce výhonů, 12.6.2017
Boty? Povrch a podloží terénu? Převýšení? Věk a celkový stav sportovce? Profi, nebo rekreačka? Směr cesty a cíle?... GB-jasně, pěkně, lidsky-ostatně jak vždycky. SPCH
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika