Příspěvky uživatele - 183.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnutí tuje, 2.10.2016 Obsahuje fotku
Dobry den, poradi mi nekdo prosim co chybi tuji, je pestovana v nadobe a na jare a pak jeste jednou v cervnu prihnojovana hnojivem na okrasne dreviny floria. Dekuji za kazdou radu. frantisek zl.
Žloutnuti travniku odspodu, 14.8.2016 Obsahuje fotku
Dobry den, poprosil bych o radu zkusene travnikare. Na mistech kde je travnik nejhezci, syte zeleny mi zacina zloutnout odspodu. Poradite nekdo prosim co travniku chybi. Dekuji f.zlin
Schnouci vetvicky rododendronu, 21.7.2016 Obsahuje fotku
Dobry den, cas od casu se mi stane ze na rostline uschne nejaka vetvicka. Rododendron je nasazen v kvetinaci a po obcasnem prihnojeni prospiva.          Poradite nekdo prosim co je pricinou. Dekuji f.
Choroba nebo škudce revy, 21.7.2016 Obsahuje fotku
Dobry den, rad bych poprosil zkusene pestitele o radu. Nekolik let mam u jizni zdi tri hlavy odrudy miler.Puvodne jsem je sadil aby stinily a za ty roky jsem sklidil snad 3 krat. Vzdy se na nich objevi nejaka (plisen) a hrozny nedozraji Letos... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika