|
Příspěvky uživatele - 248.224
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Druhy kaktusů, 2.10.2016 Aspoň v něčem jsem se strefila (3,5). Sbírala jsem je ještě jako holka, a to hlavně mammillárie . Lída |  | Pomoc s určením odrůdy, 2.10.2016 Gloster je na mne dost kyselý (má sousedka), Starkrimson je sladší jablko, dostávala ho děcka ve ŠJ. Lída |  |
|  | Pomoc s určením odrůdy, 2.10.2016 To druhé spadlé na zemi s růžovou dužinou by mohl být Hornokrajský malináč (i podle doby zralosti). Lída |  | Druhy kaktusů, 2.10.2016 Odleva 2,4 Gymnocalycium, 3 Astrophytum, 5 Echeveria (sukulent, ne kaktus). Lída |  | Hnůj na ovocné stromky, 2.10.2016 Uleželým můžete, ale spíš dát na povrch země, nezarývat, dnešní podnože mívají kořínky při povrchu země, porušily by se. Nedávat až ke kmínku. Lída |  | Prosím o určení hlízy, 1.10.2016 Původní majitel neví, jak kytka vypadala nebo jen "nezná název"? Jak jsou ty hlízy velké? Lída |  |
|
|
|