Příspěvky uživatele - 229.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cerstvy svestkovy kvas, 30.9.2016
Pokud pominu energetickou náročnost při takhle "upraveném" kvasu a ta je opravdu větší, tak jde hlavně o destilační poměry. Čím nižší lihovitost kvasu, tím se musí destilovat při vyšší teplotě nebo více využívat reflux a provařování na patrech v... celý příspěvek >
Sázení stromů v zimě?, 30.9.2016
Hodněkrát se mi stalo, že jsem na své rodné chaloupce přecenil své síly nebo podcenil počasí a stromky a keře zakoupené na podzim jsem už nestihnul vysadit. Tak přezimovaly se zarytými kořeny v záhonu s kyprou hlínou nebo v pytlích s kompostem nebo... celý příspěvek >
Olej Stihl HP ultra, 11.7.2016 Obsahuje fotku
Olej STIHL HP ULTRA... mám asi 3 měsíce novou pilu STIHL MS362. Od začátku dávám doporučený STHIL HP Ultra - ten zelený. Pila má nalítáno asi 15 hodin. Před 14 dny přišla velká voda a vše v garáži mi zatopila. Včetně té pily. Voda jako taková by asi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika