Příspěvky uživatele - 83.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Presenta, 29.9.2016 Obsahuje fotku
Dnes jsem narazil v obchodě, který prodává produkci nedalekých sadů, na Presentu. Dychtivě jsem si nabral asi půl kila plodů - plody pěkné, vypadaly vyzrále, ale chuť - sladká. Nic víc. Podtržení prostě nedá vyniknout typické chuti odrůd. Škoda.
Mc Intosh, 29.9.2016 Obsahuje fotku
McIntosh žije! Alespoň někde tady poblíž. Dnes jsem jej objevil v zahrádkářských potřebách, kde nabízejí mj. i vypěstované přebytky. Občas se tu dají najít i málo pěstované, pozapomenuté odrůdy. McIntosh je opravdu lahůdka.
Topaz nepřekonaný, 29.9.2016
Letos čekám první "úrodu" z brutálně přeroubovaného Vilémova. Pár plodů tam je, něco si vzala hořká pihovitost. Horší bude dát v předjaří stromu tvar - na starém Vilémově roste Topaz velice bujně, navíc tam potřebuju nechat i vnitřní větve kvůli... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika