|
Který 4T křovinořez, 3.6.2015 2T kouří a 4T nekouří z principu funkce motoru. 4T protůruju a nekouří 2T kouří a smrdí.
|
 |
Který 4T křovinořez, 30.5.2015  Kolo s 2T, tohle bych nechal celé ve sběrných surovinách (5000 za mizerný 2T k ničemu). |
 |
|
 |
Ohnutá kliková hřídel, 30.5.2015 Předpotopní názor, 4T za dobu, co jste spal utekl 2T. |
 |
Který 4T křovinořez, 30.5.2015 Honda GX 35 nasaďte si brýle je toho plný internet. 2T je levná možnost v našich končinách s čínským motorem. Monstrum o váze přes 10 kg s odkrytým válcem mezi nohama, nádrž na štangli, jakoby historickému moto cyklu z oka vypadl. |
 |
Který 4T křovinořez, 30.5.2015 Úplně stejně. |
 |
Ohnutá kliková hřídel, 30.5.2015 No jo, ale kolik ten krám vážil, jak se startoval, jaký dělal randál? Dnešní sekačka není na rovnání obrubníků a odseknutí trubky v zemi. Normální člověk si projde zahradu, označí si pařezy a jiné překážky, kameny odhodí a seče desítky let. Nač s... celý příspěvek > |
 |
Který 4T křovinořez, 30.5.2015 Srp do debaty patří ještě méně, než trabant. Když už srp, který je mnohem nebezpečnější, než kosa, tak opatrně s ním. Seká se v oblouku švihem a lehce jeho špice skončí v botě, opřené ruce. Jak začala růst tráva, tak se opět ozývají motorové kosy a... celý příspěvek > |
 |
Výměna oleje Vari, 25.5.2015 A jak jste přišel na 1:1? Mě vychází, že nevyteče 1 deci. Bez točení s motorem malotraktoru. V rozpůleném motoru je deci oleje zachycené pěkně vidět. Za sezónu se vypustí olej, který stejně není znehodnocením na výměnu a tj všecko o výměně oleje a... celý příspěvek > |
 |
Výměna oleje Vari, 25.5.2015 SfK: vaše oblíbené až a kdyby není na místě. Interval výměny oleje je v manuálu. Zpočátku častěji potom po sezóně, častěji doma není třeba, tolik nikdo s motorem nenatočí. |
 |
Který 4T křovinořez, 25.5.2015 SfK měl dotaz na strunovou hlavu či jaký 4T. Cenu strunové hlavy si mohl zjistit za několik minut. Spotřebka :-D tj nedýchat smrad a nebýt v hluku, lehce startovat něco udělat pro zdraví.
|
 |
|
 |
Který 4T křovinořez, 24.5.2015 Pro Standu hnidopicha jiný video, teď pumpoval pumpičkou že jo, jináč mě Robin po sytiči nezdechne nezakouří a stačí jeden cuk a jede.
|
 |
Který 4T křovinořez, 24.5.2015 SfK: a jak se toho jako kdyby vyvarujete u osobního auta? |
 |
Který 4T křovinořez, 24.5.2015 2T nenastartujete bez kouře. PP nezbyde než si ten 4T zkusit, že. |
 |
Který 4T křovinořez, 24.5.2015 O procentech se přít nebudeme, Subaru nepotřebuje oblbovat, všecko je změřeno na diagnostice. Já seču 4T co jsem sekal silnějším 2T 740 z mountfildu stíhám zhruba ve stejném času. Bez klapek bez smradu. |
 |
Který 4T křovinořez, 24.5.2015 No já si ještě užil trabantů a wartburgů ažaž. 4T je citlivější k okolnímu prostředí o 90% sníženými škodlivinami ve výfukových plynech, o 40% nižší spotřebou benzínu, nízkým hlukem. Tedy v případě Robin Subaru a srovnání stejných objemů 2T- 4T. |
 |