|
Příspěvky uživatele - 24.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak odpudit strakapouda?, 27.9.2016 Dobrý den, máme podobný problém. Máme díry a oklovanou omítku při rozích ve výšce cca 6 m. Můžete mi trochu prosím přiblížit postup a kde se upevňuje "držák".
Děkuji Jolanta Kubalová
|  | Šťáva z černého rybízu, 4.8.2016 Taky jsem tomu nevěřila, ale šťáva je výborná, teda byla :-) Měla velký úspěch.
|  |
|  | Jaký křovinořez na velkou plochu?, 7.7.2016 Dobrý den, prosím vás, jaký křovinořez byste doporučili na sekání velké plochy, cca 1ha?Terén je pro traktor nepřístupný. Počítáme s tím, že i s křoviňákem to bude fuška, ale nic jiného nám nezbývá. Vlezli bychom se do ceny do 10tis.? Někdo... celý příspěvek > |  | Domácí ořechovice, 9.6.2016 Místo cukru je lepší dát med, je to i zdravější |  | Ptačí mladě vypadlé z hnízda, 28.12.2015 Kočky jsou přítulní ale dokonalí zabijáci, neslyšně se dostanou téměř všude kde je napadne a bez milosti zabijí vše co je menší jako ony. Motýly, ještěrky, holuby... Většinou to nedělají z hladu ale mají to v krvi. Všechny které pobíhají volně po... celý příspěvek > |  | Jakou vodicí lištu pro elektrickou motorovou pilu HECHT 1800?, 28.12.2015 Potřeboval bych poradit jakou vodicí lištu použít pro elektrickou motorovou pilu HECHT 1800 a kde ji případně sehnat. Dá se použít i lišty neoriginální jiných značek než HECHT? Na co se hlavně zaměřit při výběru lišty tak aby byla použitelná pro tuto... celý příspěvek > |  | Ochrana korun stromků před srnci, 25.6.2015 Děkuji za reakce.
Četla jsem si i jiné diskuze na stejné téma, ale většinou se všude řešila ochrana kmínků, málokde koruny, proto jsem založila nové téma.
Je možné, že nám stromky chodí okusovat i laně, ale to nevím jistě. Je fakt, že... celý příspěvek > |  | Ochrana korun stromků před srnci, 23.6.2015 Díky, takže jedině plot. Zkusím ještě ty vlasy.
A někdo jiný - máte něco, co stoprocentně zabere? |  | Ochrana korun stromků před srnci, 23.6.2015 Dobrý den,
nemáte zaručený tip, jak odradit srnčí od okusování korun stromků?Stromky jsou vysazené loni na podzim, chráněné pouze pletivem okolo kmínků.Jenže i teď v červnu srnci stále okusují větvičky v korunách i do výšky 160cm nad zemí a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|