Příspěvky uživatele - 130.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aprimira, 17.9.2016
S tím použitím slova zklamání já ale rozhodně nesouhlasím! To že Aprimira a jak se asi ukázalo tak kříženec s meruňkou není je sice nepříjemné tj. s ohledem na to, jak byla Aprimira představena a jak se tedy lákali první zájemci aby... celý příspěvek >
Čechřice vonná - nádherná rostlina - kde se dá sehnat?, 1.6.2016
Já ji mám od loňska v sazenicích s valem z pole á 25 Kč z Planta Naturalis v Markvarticích u Sobotky, stačí tam na jaře a na podzim dojet, termíny (pátky a sobota) oznamují na webu. Letos je první úroda semínek.
Jaký rakytník vybrat?, 17.4.2016
Odrůda Sluníčko (zredukoval jsem po asi 35 letech ostatní) je opravdu raná a patří mezi ty sladší. Výhodou této ranosti je že dozrává už v létě a tedy možno přidat do šťáv a zavařenin k jinému ovoci. Totiž pozor, přiliš silný koncentrát a dle... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika