|
Příspěvky uživatele - 123.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oleo Mac 952, 3.10.2016 Po rozebrání to nebyl jen přidřený válec, ale spoustu dalších věcí. Naskytla se mi dobrá koupě nové pily nikoliv za prodejní hodnotu v MF. Takže zvítězila nová pila, která s mojím nářezem pár let vydrží.
|  | Oleo Mac 952, 1.10.2016  ...odešla mi HQ 45, po rozebrání a poměrně zděšení, že klika je uložena v plastu...
se mi naskytla příležitost OM 952. Nemůžu říci ani půl křivýho slova, starty super, řezání taky - 30 leté smrky -cca 45 cm v průměru.
jedno zátiší s OM :) |  |
|  | Husqvarna 45 - generální oprava, 19.9.2016 Asi máte pravdu, ale válec, píst, ložiska, a - to vše zvládnu opravit do 2500 Kč.
Pokud jednou odejde zapalování - tak ho za 700 Kč vyměním.
Pokud karburátor - tak si za 1000 Kč koupím nový.
S mým občasným nářezem dřeva - je to pro... celý příspěvek > |  | Husqvarna 45 - generální oprava, 19.9.2016 Ok Díky za radu, jen se zeptám, špatná klikovka se pozná jak?
PS: když dám kliku do mrazáku, tak by ty ložiska měli jít nasadit dobře. |  | Husqvarna 45 - generální oprava, 19.9.2016 Zdravím,
Pila zakoupena v roce 1997 za 16 000 Kč, ted po 20 letech se chystám na generálku.
Pila řeže obstojně, akorát při větších průměrech nad 30 cm ztrácela výkon.
Pilu jsem rozebral a zjistil přidřený válec a píst u výfukového kanálu.... celý příspěvek > |  | Oleandr - přesazování, 18.9.2013 Dobrý den u květů oleandru se mi začly tvořit něco jako lusky, co to je??Děkuji |  | Je už pozdě na stříhání ibišku?, 1.4.2013 Měla jsem stejný, ale 2 větve.V březnu jsem ostříhala-nechale asi 15 cm od země a po 14 dnech už má asi 20 výběžků, kde rostou lístky.Takže bude krásně bohatý a né jen 1-2 větve hnané do výšky. |  |
 |
|
|
|