Příspěvky uživatele - 143.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleandr, 11.1.2017
Pěkné! Doplňte, prosím, lokalitu. A třeba prozatímní letošní největší mráz a zdali ho nějak chráníte před mrazem... Děkuji. Josef.
Líska z oříšku, 18.9.2016
Díky za reakci. Takže je to stejné jako u ořešáků, tedy sázka do loterie. Vzhledem k tomu, že nemám prostor na testování, asi nejjistější bude zahřížení nebo řízkování matečního keře.
Maximálně průhledné zastřešení, 18.9.2016
Chtěl bych si nad terasou (z jižní strany domu, před oknem) udělat zastřešení. Mám spoustu kovových profilů, ze kterých si udělám konstrukci (5x3m). Chtěl bych jej ale maximálně průhledné, aby bylo oslunění neomezené (v létě se případně přistíní).... celý příspěvek >
Líska z oříšku, 18.9.2016
Na záhoně mi vyrostla malá líska, která bys se mi celkem hodila jako opylovač. Mám dotaz - líska je pravděpodobně z oříšku, které k nám pravidelně nosí ptáci od sousedů. Jde o celkem velké plody, které by se mi líbily, ale teď dotaz - bude mít líska... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika