|
Příspěvky uživatele - 90.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nezarostlá místa na trávníku, 14.10.2016  Dobrý den Martine,
děkuji za reakci. Trávník by měl být normální trávník u domu. nečekám, že to bude nějaký green, ale chtěl bych takový ten klasický parkový trávník. První 3 týdn jsem zaléval každý den, poté to bylo takové jak se mi chtělo.... celý příspěvek > |  | Nezarostlá místa na trávníku, 8.10.2016 Dobrý den,
postavil jsem dům a upravil jsem si zahradu. Na srovnanou hlínu jsem naházel travní semeno. Na zahradě mi vyrostla tráva, ale mám tam spoustu míst které nezarostli. Jsou to takové fleky. Hlína je v těchto místech uplně tvrdá, tak se... celý příspěvek > |  |
|  | Žloutnutí thují, 18.9.2016 Dobrý den,
chtěl bych se touto cestou zeptat: zasázel jsem cca 200 thují do živého plotu a začali od spodu žloutnout. Dočetl jsem se, že jsem je asi málo zaléval a stím i souhlasím. Má otázka zní, zda mám žluté větvičky ostříhat nebo je mám... celý příspěvek > |  |
|
|
|