Příspěvky uživatele - 205.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zatrávňovacia rohož, 27.7.2016
Mne sa to nejako nezda, vyzera to prilis subtilne. Akonahle bude silnejsie naprsane, tak sa do travnika aj s autom asi zaborite. Ja by som si tam dal tie klasicke betonove zatravnovacie tvarnice, mam tak riesenu odstavnu plochu pred domom aj pojazd... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 27.7.2016
Mne sa situacia nezda taka kriticka. Napr. v agrofructe ho stale ho maju. Ale ak ho niekde vyradili z ponuky, tak zrejme kvoli tomu, ze on nebol zaujem. Ja som ho mal tiez a uz by som ho znova nevysadil, takze tomu nezaujmu celkom rozumiem.
Letní jablka dozrávají, 26.7.2016
Mohol by som sa spytat - ste z nejakej chladnejsej polohy? U mna julia dozrieva uz koncom juna, chuti skor ako papier a rychlo mucnatie.
Jaké zelené hnojivo, 26.7.2016
horcica ma tu vyhodu ze brutalne rychlo rastie a tym neda sancu vyklicit ani burine. Naopak, ak posadite faceliu (svazenku) na zaburinenom pozemku, burina ju prehlusi. Aj na to treba pamatat.
Sazenice révy 2016, 26.7.2016
Len tak pre info - vsetko co predavaju su pravokorenne sadenice? A dodavaju to v raselinovych jiffoch alebo rockwoole?
Jak poznat zralé Hokkaido?, 19.7.2016
stopka musi skorkovatiet - zhnednut.
Uschlé listy slivoně, 14.7.2016
Dakujem za nazor, ale to by snad nenastalo v rovnaky cas a na celom strome - a vzdy az v letnom obdobi. 
Uschlé listy slivoně, 14.7.2016
Mne sa na Toptaste vzdy (strom ma 2 roky a stalo sa to 2x) zaciatkom jula stane, ze najmladsie listocky vo velkosti 0,5-1 cm hned za terminalnym pukom zaschnu. Komplet na celom strome. Terminalny puk zostava zivy, zeleny, ale stagnuje. Ale starsim... celý příspěvek >
Bergeval, 13.7.2016
Dajte potom vediet ako to s tou GF677 dopadlo. Jeden zdroj z Plantexu mi tvrdil, ze marhule na GF677 maju zlu afinitu, velmi casto sa im vylamovali, tak to museli riesit medzistepenim nejakou broskynou. Ja som na jar kupil Bergarouge na St. Julien -... celý příspěvek >
Leskora, 4.7.2016
Snad to bolo myslene uprimne a nie ironicky. Netvrdim, ze tu moniia nie je, ale to, ze skody nou sposobene su pri vhodnych podmienkach zanedbatelne. Ide o sad, ktory kedysi davno vysadzal este moj stary otec, so stromami 65+ rocnymi aj cca 10... celý příspěvek >
Mravenci, 30.6.2016
Pokial je egres stromcekovy, tak nasadte lepove pasy. Ak nie, tak skuste Neem-Azal. Ucinkuje proti voskam, nie mravcom, 0 dni cakacia lehota. Neviem cim to je, ale na egrese mi vosky nenosia - na meruzalku naopak hufne. Ale Neem Azal zabral... celý příspěvek >
Smysluplný počet hlav révy, 29.6.2016
mysli sa plocha pody pripadajuca na jeden ker - za predpokladu, ze pestujete klasicky na volnej ploche. Ale ak to aj plati (moje skusenosti hovoria skor pre vyrazne vacsie spony a silnejsie jedince), tak sa to mysli pre rynsko-hessenske vedenie... celý příspěvek >
Smysluplný počet hlav révy, 28.6.2016
3x10m? Tak to o 3 radach neuvazujte. Pokial po stranach nie je volna plocha, tak aj 2 rady su vela. Odporucam 1 rad a pestovat stolne odrody na silnych podnoziach K125AA, alebo pravokorenne. Pestovat ako nejaku variantu pergoly. v rade od seba aspon... celý příspěvek >
Leskora, 27.6.2016
Odolnost vzhladom na co? Na moniliozu? Ja leskoru mam, 3 rocnu, plody este namala a vdaka mrazom ani tento rok nebude. Vyznacuje sa silne vzpriamenym rastom, je to boj robit z nej vreteno, ale aspon pekne obrasta. Naproti tomu Orangered robi vyhony... celý příspěvek >
Škvoři žerou ve skleníku, 16.6.2016
na škorov by mal vraj dost efektivne zaberat aj spintor. Z hladiska zlozenia, rezidui aj cakacej doby rozhodne lepsia volba. Ja teda v zahrade skvorov chranim, lebo zeru vosky, a preto viem, ze Spintor nesmiem pouzivat. Ci zlikviduju drepcikov, tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika