Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Acrobat plísen bramborová a déšt, 11.8.2015
On má někdo v tomhle suchu na bramborách nebo rajčatech plíseň? Mě bramborová nať kompletně uschla. Na druhé straně bych byl ochoten tolerovat plíseň na bramborách za vyvážené množství srážek na všechno zelené.
Dozravani broskvoni v nasich koncinach, 11.8.2015
Na Vašem příkladu je zřejmé, že denní, ale i týdenní, měsíční, suma slunečního záření v létě je na severu větší. Proč by delší den nemohl ovlivnit dobu vývinu plodů, když například na jaře s úspěchem řada z nás přisvětluje sadbu pro urychlení jejího... celý příspěvek >
Minimální závlaha?, 11.8.2015
Když není voda, je to pak těžké. U nás sice není zákaz zalévání, ale pitnou z vodovodu také nechci plýtvat. a co dělat, když za poslední měsíc bylo u nás 13,5 mm srážek? I když léta mulčuji, letos to nestačí. Víc pomůže třeba stará deka, nějaká... celý příspěvek >
Dozravani broskvoni v nasich koncinach, 10.8.2015
Myslím si, že dozrávání různých odrůd různého ovoce je podmíněno především délkou dne a tím pádem i délkou vegetačního období. Výší teplotních průměrů až druhotně. Sám jsem byl mnohokrát svědkem, že stejná odrůda (i když se jednalo o slivoň) dozrála... celý příspěvek >
Čím sekat 2ha louky, 29.7.2015
Múžete být šťastný, že máte souseda, který louku poseče a sklidí, aniž by po vás za ty služby něco chtěl. Velmi často to funguje jinak, ten, kdo seče a sklízí chce nájemní(pachtovní) smlouvu, aby získal dotace, jinak nehne prstem. A že máte pocit, že... celý příspěvek >
Jak si stojí rané švestky?, 29.7.2015 Obsahuje fotku
Letos první slušná úroda z 14tileté Černošické je trochu pokažená tím, že zhruba pětina plodů se jeví většinou na jižní, jihozápadní straně jakoby spařená sluncem.? Plody prozatím nehnijí, ale chuť v místě poškození není tak obvykle příjemně... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 27.7.2015 Obsahuje fotku
Big Beef F1 ve skleníku dnes.
Jaký škůdce mi ničí broskev?, 8.7.2015
Taktak, postříkání trávníku vodou jako zdroj vláhy nestačí. Navíc možná ani nezjistíte, jaké množství vláhy jste stromu dopřála. To je lepší tak dvakrát týdně nalít pod korunu stromu třeba 200l. A hadicí postříkat korunu v době sucha.
Jak nedostat žihadlo?, 6.7.2015
Teplota pod +10°C. Tak například podle předpovědi mají být příští sobotu noční teploty pouhých +5° - +9° a přitom se stále ještě velmi brzy rozednívá.Takže brzy ráno vyražte do skalky a uvidíte.
Brouk, 28.6.2015
To já také ne. Ale letos jsou larvy, aspoň u nás, přemnožené a mnoho larev jsem viděl na dužnině zralých třešní v pozici, jako by dužninu, nikoli slupku, konzumovaly, někdy i několik larev na třešni Zda tomu opravdu tak je, nevím, ale odtud zřejmě... celý příspěvek >
Negativní zkušenost - bubnová sekačka Viva - Motor Jikov, 28.6.2015
Tak mě bubnovka poseká takhle mizerně, když zkusím sekat odpoledne, když už není rosa.
Molice ve skleníku, 22.6.2015
To s vámi souhlasím, Molice vlaštovičníková ale dokáže přezimovat a tak už je teď slušně namnožená.
Molice ve skleníku, 22.6.2015
Moc se mi nezdá už v tuto dobu masivní výskyt molic. A pokud není jimi skleník přímo zamořený, zkuste je likvidovat ručně. Ty létající i ty, co se teprve narodí.
Co je to za rostlinu, 21.6.2015
Slézová růže, dvouletka, léčivka,dorůstá 2m a má mnoho nádherných barevných odstínů.
Špatně zaštípnuté rajčata, 21.6.2015
Zkuste to, ve skleníku nebo fóliáku by pak mohly i zaplodit, protože v nich vydrží rajčata růst mnohem déle. Obecně je ale nejlépe užít k zakořenění už první zálistky, protože zakořenění trvá zhruba tři týdny.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika