|
Příspěvky uživatele - 49.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Copak té třešni je?, 9.9.2016 Ano, ty latě jsou tam pořád, bohužel. Postupně je řežeme, ale jde to pomalu, domek nemáme tak dlouho. Myslím ale, že hraboši to nejsou, nikdy jsem tu žádného neviděla a máme kočky, tak by určitě nějakého ulovily. |  | Copak té třešni je?, 9.9.2016 Ivane, moc Vám děkuji!
Seženu přípravky a třešeň ošetříme podle Vašich rad.
P.S.: lak už je vyřešen:-) |  |
|  | Peronospora?, 8.9.2016 Děkuji. |  | Peronospora?, 8.9.2016 Děkuji. Má to cenu ještě něčím stříkat nebo nechat na další rok? |  | Peronospora?, 8.9.2016  3.foto |  | Peronospora?, 8.9.2016  2.foto |  | Peronospora?, 8.9.2016  Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli dokážete podle fotek určit, zda se jedná o peronosporu, či něco jiného. Loni nám réva krásně plodila a letos usychají listy a bobulky se sice vytvořily, ale než dozrají, tak se jakoby scvrknou a upadávají.... celý příspěvek > |  | Copak té třešni je?, 8.9.2016 Tak děkuji, potěšil jste mě. Takže říkáte nechat být a ona se vzpamatuje? To by bylo fajn, celkem nás zarazilo, že takhle chřadne, máme ji krátce. A vypadá tak teda už od jara. |  | Copak té třešni je?, 8.9.2016  A další (omluvte prosím barvu laku na nehty). |  | Copak té třešni je?, 8.9.2016  Další foto. |  |
|  | Copak té třešni je?, 8.9.2016  Zdravím,
máme pár let starou třešni a letos se nějak šklebí-vypadá jako by schla, ale vody má dost. Jelikož se v tom moc nevyznám, přidávám fotky a budu moc vděčná, pokud mi někdo poradíte. Děkuji Jana |  |
 |
|
|
|