|
Příspěvky uživatele - 39.32
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez - kvalita struny, 6.9.2016 Jsem rád, že to bylo nakonec správně pochopeno :).Směřovalo to k majitelům křoviňáků, kteří ví, jak se chová motor v reakci na plynovou páčku, pro ostatní to není přínosné.Určitě se přidávánim a ubíránim motor nezadře, jednak tam jde stále směs pro... celý příspěvek > |  | Zahradni traktor al-ko t15-95.5, 6.9.2016 Tento model je na stránkách alko za 79tis.,Namir ho má za 75tis. a na Heuréce je od 72tis. Bavíme se o ceně s DPH? |  |
|  | Křovinořez - kvalita struny, 6.9.2016 Já mám určitě odstředivou spojku, protože nadměrným mytím mě do ní zatékala voda, až se přestala vracet do původní polohy, tak se to muselo rozdělat, vyčistit,odrezit a od té doby myji jen spodní část.A musím potvrdit, že funguje okamžitě na zvýšené... celý příspěvek > |  | Poradíte s napadením jabloní a hrušní?, 30.4.2014 Dobrý den, jěště jednou děkuji za pomoc..měl jsem obavu, že na té meruňce je spála.. |  | Elektrická rotační sekačka, 24.4.2014 Seřízení ventilů není snadné pro dnešního člověka, ale není to bůhvíco. Při ploše 800 m2 je seřízení otázka jednou za 5 let, větší plochu tak za 2-3 roky. OHC se seřizuje po delších lhůtách, protože je rozštelování vůle ventilů menší, nejsou tyčky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|