|
Husqvarna 136 přidřená, 5.9.2016 A robíte to na počkanie? |
 |
Husqvarna 136 přidřená, 4.9.2016 Odmontovanie celéj zadnej časti a jej namontovanie späť na tejto píle iste neni hodina ale neni sú to ani tri minúty.Ale predpokladám že mi tu nebudete tvrdiť že to bežne kontrolujete ak niekto ríde pílu si len nastaviť.
No a ja už naozaj... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 136 přidřená, 4.9.2016 Podľa Vás trepem.Pokiaľ píla pomaly padá z plynu ťahá niekde vzduch.To znamená hľadať kde.Verím že taký odborník ako vy len mávne prútikom a vie kde presne tá netesnosť je.My však musíme ten problém pracne hľadať a rozobrať celý stroj.No a taká podľa... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 136 přidřená, 4.9.2016 Ja neviem čo je na tom nepochopiteľné.Servis povedal že opravovať sa neoplatí.Neviem čo tu točíte.Servis je nato aby stroj opravil pokiaľ to má zmysel alebo je niekto kto to zaplatí.Pokiaľ si to chce čávo plátať - žiadny problém.Spokojne si to môže... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 136 přidřená, 4.9.2016 Chalan bol lepší ako servis.Dobrý servis sa nedá na zaplátanie závady.Dobrý servis závadu odstráni.Chalan vždy keď bude chcieť s pílou robiť tak ju najskôr bude chvíľu ladiť aby vôbec nejako rozumne išla. Popri robote občas píla zblbne a on to bude... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 136 přidřená, 3.9.2016 V jednom servise mu povedali že sa nedá nastaviť a v druhom že oprava by bola drahšia ako nový stroj.To znamená že v servise bola a niekto závady vyhodnotil.Ale je možné že sa mýlim lebo som hladný
Viete ono pokiaľ stroj naštartuje a... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 136 přidřená, 3.9.2016 Ako to myslíte.Máte predstavu že servis sa pozrie na postavenie slnka, planét a hviezd, dá to do tabuľky a podľa toho vypočíta cenu opravy?Samozrejme musí zistiť závadu aby vedel zistiť cenu opravy. |
 |
Husqvarna 136 přidřená, 3.9.2016 Píle ťažko padne ísť do vyšších otáčiek.Typujem to na vadný impulz.Na počutie stroj nemá grády.Ťažko hodnotiť prečo.
V servise to musia spraviť tak aby to bolo urobené dostatočne dobre na to aby sa stroj nevrátil vrámci záruky na opravu.To... celý příspěvek > |
 |