Příspěvky uživatele - 212.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trvalky po odkvetnutí narcisů a tulipánů, 4.9.2016
Prosím o radu, jaké trvalky zvolit, aby zahrada vypadala upraveně, i když narcisy a tulipány odkvetou. Je vhodné případně tyto trvalky zasadit teď na podzim? S jakým rozestupem od tulipánů a narcisů lze trvalky zasadit? Moc děkuji za odpovědi.
UV lampa a život v jezírku, 2.2.2016
Přesně jak píšete to chci vyzkoušet. Originál koše jsou na nic. Kořeny mají  obrovskou silu, po dvou letech byly mimo a koš byl roztrhán. Chtěl bych použít tzv. stavební vědro. Cena oproti košům nízká, vědro je uzavřeno a k vyplavování hnojiva... celý příspěvek >
UV lampa a život v jezírku, 1.2.2016
Děkuji Vám za vyčerpávající odpověď. Věřím že tyto infa pomůžou i ostatním zájemcům. Měl jsem PH celkem v pořádku ale třeba lekníny nebyly tak v kondici jak bych si přál. Sázel jsem je do jalové půdy bez hnojiva v obavě o kvalitu vody ale letos... celý příspěvek >
UV lampa a život v jezírku, 1.2.2016
Můžete napsat jaké hnojivo na list používáte? Nebude to vadit rybám? Mám vic jak 20 kubíků a tak koncentrace hnojiva k vodě bude asi malá ale obavy tu jsou. Jirka.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika