|
Příspěvky uživatele - 160.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016  Presne tak, cerpadlo porad jede, nevypne. Tlak presne nevim, nemam tlakovem. Ukazatel u cerpadla je vzdy na 0, ale to byl, i kdyz vse fungovalo. |  | Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016 Omlouvam se, obcas mi automaticka korekce anglictiny hodi nejake zmatene slovo.
Voda je jak v sacim potrubi, tak i v cerpadle.
Ted jsem zkousel prenest cerpadlo do 1. patra v dome a z vysky sat vodu z kbeliku, vodu to vysalo, ale tlak porad... celý příspěvek > |  |
|  | Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016 Manipuloval jsem jak s privodem, tak i odpoved vody, protoze jsou zkousel, kde muze byt problem.
Zavzdusnene cerpadlo neni, doleval jsem do nej vodu a vse OK. |  | Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016 Ano, hadice a vse je stejne jako predtim. Jen jsem rozpojil system, dopustil vodu do bazenu a zapojil zpet zavlazovani. Od te doby neni ze studny tlak. |  | Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 3.9.2016 Myslim, ze lopatkami o nebude. Kdyz jsem zkousel dat hadici se sacim kosem do bazenu vedle studny, tak cerpana voda byla dostanecna a tlak byl OK. Problem vypada jen v tom, kdyz dame hadici se sacim kosem primo do studny, tak nevytlaci dost vody. |  | Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 3.9.2016 nepomohlo, zapinaci tlak cerpadla je 1,5 Bar. mel jsem dost, ale porad zadna zmena |  | Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 3.9.2016 vzduch jsem prave nikdy nedofukoval, ale asi to bude potreba, diky |  | Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 3.9.2016 Zdravim,
je nutne, aby domaci vodarna mela tlak pred zapnutim? Doted jsme nemeli a zavlazovani fungovalo a najednou vodarna temer ze studny necerpa vodu, je hrozne maly tlak. Je mozne, ze to je timto nebo necim jinym?
Mame ELPUMPS VB25/900,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|