Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 3.12.2014
 a pozor na měnící se vítr nebo protivítr.
Volba mezi traktory - Husqvarna CTH 126 nebo Stiga 3084 H, 3.12.2014
A už jste si vybral? Neláká vás některý minirider, minitraktor? (vzhledem k velikosti pozemku). Projedete i futrama a tudiž uskladnění je taky jednodužší.Na heurece je výběr i žebříček prodávanosti i recenze kupujících.Přeji dobrou volbu.
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 3.12.2014
A co takhle si udělat smlouvu s místní restaurací a sbírat moč od ní? Popř.by se pak někdo mohl naučit dělat recyklované pivo.... Prostě někteří objevili Ameriku... jak se kdysi hnojilo, bohužel s užívanýma práškama a antikoncepcí se moč nehodí... celý příspěvek >
Dýně, 1.12.2014
Přeji pěkný den, dýně olejná je nahosemenná odrůda, takže žádné slupky nemá, pěstujeme podobnou a je to na semínka super akorát neznám název té naší.Je to tvrdá dýně, dáváme ji slepicím v zimě do kurníku.Semínka vyberem a sušíme.
Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 17.11.2014
Pod ořešákem nic neroste pořádně, ani tráva... a keře bach tam nedával, jak pak sbírat listí a ořechy...
Jak míchat olej do benzinu?, 13.11.2014
Jde o nedokonalý slovosled nebo překlad.Nejprve pořádně protřepat olej s půlkou paliva a pak dolít zbytek a promíchat.
Grilování na litinovém tálu, 9.11.2014
Ono kdo co chce, to ať si koupí a když si představíte šamotový krb některých borců, tak za matroš, práci dáte i přes sto tisíc.Takže neřešíme cenu, ale grilování na litině...
Hnědé fleky na meduňce, 9.11.2014
Dobrý den, ráda bych se s váma poradila..Každý rok mám na zahradě i v truhlíku meduňku,  která má flekaté hnědé listy..i když ji úplně ostříhám, vyroste a fleky jsou tam zas..Poradítě mi ještě teď, abych to mohla něčím postříkat před zimou,... celý příspěvek >
Výměna oleje v sekačce, 6.11.2014
Já reagoval na druhý příspěvek nademnou.Tam pisatel psal, že motohodina není závislá na otáčkách, pak v poslední větě že je závislá na otáčkách.
Takže motohodina je závislá od otáček, které nejsou podstatné, protože otáčky neznáme.Ale pokud je známe, tak je zatajíme.
 mám PF62 a víš jak často měním olej?Koupil jsem čézetu 175 s dvacetiletým benzínem(spodek jsem upustil), myslíš,že chytla? Ale to jsou stroje, které něco vydrží a benzíny a oleje se vyráběly jinou technologií.Teď je to vyráběno, aby byl kšeft a... celý příspěvek >
Je úplně jedno, kdy měníte olej. v sekačce vyměním po určitých motohodinách i uprostřed sezony, tak jako v autě, ujedu určitý počet km a měním.Myslíte si že se sekačka nebo traktůrek rozsype, když vyměním olej po roce nebo třech... celý příspěvek >
Biozahrada?, 6.11.2014
To bezúdržbová je termín mimo...
Drtička větví, 5.11.2014
Můžeme polemizovat Zaschlá štěpka se dotýkala ve skleníku země přes kartonovou bednu... a začala kořenit... vrbový proutek začne kořenit i po několika letech suchoty.Mám pomlázku asi 15 let a stačí ji namočit přes noc do vody a druhý den je... celý příspěvek >
Drtička větví, 5.11.2014
Jestli můžu poradit, větve od vrby raději vyhazujte do sběrného dvora nebo spalte, v záhonu vám to bude klíčit a růst. Vrba se uchytí všude a když vám zakoření, nejde se jí zbavit...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika