Příspěvky uživatele - 134.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroby na dýních, 1.9.2016
Ano, ty 2 si také myslím stejně. Ale ty žluté tečky - plíseň dýňovitých? A žluté části listů? Nedostatek něčeho? Píší, že prevnce je mít stále vlhkou půdu - ale to mám od začátku (pravidelná závlaha 3x denně). A to padlí mám snad úplně na... celý příspěvek >
Choroby na dýních, 1.9.2016 Obsahuje fotku
Letos mám na dýních sbírku asi několika chorob, často i kombinaci několika z nich. Vyfotil jsem jejich příznaky, na fotkách 1 - 3 dýně, na fotce 4 okurky (ty černě tečky jsou stříkance hlíny, to nic). Zkušení, můžete jednotlivé choroby identifikovat... celý příspěvek >
Biotec 18 screenmatic, 27.11.2014
jeste bych se vratil k tomu screenmaticu,,teren mi dovoluje zapojit ten biotec a screenmatic za sebou, chtel bych se zeptat zda by melo smysl kdybych zapojil za screenmatic ten biotec 10.1(uz jsem si vzpomel na presny nazev)ovsem bez tech filtracnich... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika