|
Příspěvky uživatele - 8.180
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hadovky - deformované plody, 23.6.2024 Zdravím. Hlínu jsem měnil, protože v té původní nerostl ani plevel. Koňský hnůj dospod jsem dával na doporučení. Jinak jsme ho dříve dávali jen do venkovního pařeniště. Skleník má v čelech dveře, ty otevíráme a ještě střešní okno. Nicméně, takto... celý příspěvek > |  | Hadovky - deformované plody, 20.6.2024  Děkuji Vám za tipy. Rostlin je ve skleníku více. Má to více plodů na více rostlinách. Ožrané od slimáků to nevypadá. To je jakoby se vytrácela slupka po celém obvodu okurky. Zalévám jen ke kořenům. Ale je pravda, že zálivku dostanou i ty okurky na... celý příspěvek > |  |
|  | Hadovky - deformované plody, 19.6.2024  Dobrý den, prosím o radu, co chybí našim okurkám ve skleníku? Plodům se začíná kazit slupka. Letos je ve skleníku nová hlína. Resp. Zahradnický substrát a pod ním koňský hnůj. Dělal jsem to tak na doporučení známého, který má každoročně bohatou... celý příspěvek > |  | Stanley - nejde dužnina od pecky, 1.9.2016 Mam to vytistene a prakticky podle toho jedu 3 roky, jen jsem to nenasel v pc. Danik |  |
 |
|
|
|