|
Příspěvky uživatele - 61.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy stříhat thuje - živý plot, 13.4.2015 Dobrý den, stříhejte, řezejte, krásně Vám obrazí. Marcela |  | Olej na mahagon, 10.4.2015 Dobrý den, též většinou používám Poliboy, nicméně moje zkušenost je, že každý teakový olej byl vlastně dobrý. Některý příjemněji voněl, o to Vám ale asi nejde. Tímto způsobem ošetřuji všechen nábytek na jaře, aby jsme ho celou sezonu měli pěkný.... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování hortensie, 2.4.2015 To je jasné, keříky se po zimě prodávají upravené střihem, bez květenství. Už na ní máte určitě vidět pupeny, já na některých místech v zahradě mám hortenzie už hodně napučené s lístky. Určitě Vám krásně vyroste a bude Vás těšit. |  | Venkovní ibišek, 2.4.2015 Dobrý den, měla jsem ibišek léta a nekvetl mi jako Vám. Nejdřív jsem ho chtěla vyhodit, pak jsem si ale řekla, že ho přesadím jinam a dám mu šanci. Nejen, že začal krásně růst, ale i krásně kvete. U mě to bylo vysloveně polohou keře v zahradě.... celý příspěvek > |  | Pěstování hortensie, 2.4.2015 Dobrý den, hortenzie by Vám kvést měla, obroste poměrně rychle, ale nevím, jestli Vám to bude stačit. Každý rok zastřihávám teď na jaře jenom odkvětlá suchá květenství a je rok od roku větší a více kvete. Modrou barvu je dobré podpořir speciálním... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|