Příspěvky uživatele - 117.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Utěsnění polykarbonátu, 29.8.2016
Tak jsem našel toto tak to vyzkouším Sada pro utěsnění polykarbonátu 10mm Děkuji Petr
Utěsnění polykarbonátu, 19.8.2016
Dobrý den, nikdo nemá zkušenosti s utěsněním polykarbonátu? Za jak dlouho Vám začal polykarbonát netěsnit? Děkuji Petr
Utěsnění polykarbonátu, 9.8.2016
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s utěsnění polykarbonátu tl. 10mm po 3 letech mi originál těsnění už netěsní Děkuji
Množení stromkového rybíru, 11.5.2015
Ahoj rozmnožit výmladky to jde, ale jen v případě, že není roubovaný na meruzalku pokud ano tak udělat řízek a pak zněj vypěstovat stromek ale bude to trvat tak 2 roky pokud máte neroubovaný tak jednoletý šlahoun odkopnout a v požadované výšce... celý příspěvek >
Trus na zahradě, 23.12.2014
Také si myslím že to jsou žížaly Petr
Zelí - poradíte?, 28.2.2014
Já předloňské zelí dodělal v prosinci tak jsem koupil 10 kg zelí va ještě v prosinci dal znovu do soudku Tak že pokud budete mít selí v soudku v chladnu a vždy pod vodou tak vám vydrží přes rok
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika