|
Příspěvky uživatele - 117.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Utěsnění polykarbonátu, 29.8.2016 Tak jsem našel toto tak to vyzkouším
Sada pro utěsnění polykarbonátu 10mm
Děkuji
Petr
|  | Utěsnění polykarbonátu, 19.8.2016 Dobrý den, nikdo nemá zkušenosti s utěsněním polykarbonátu?
Za jak dlouho Vám začal polykarbonát netěsnit?
Děkuji Petr |  |
|  | Utěsnění polykarbonátu, 9.8.2016 Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s utěsnění polykarbonátu tl. 10mm po 3 letech mi originál těsnění už netěsní
Děkuji |  | Množení stromkového rybíru, 11.5.2015 Ahoj rozmnožit výmladky to jde, ale jen v případě, že není roubovaný na meruzalku pokud ano tak udělat řízek a pak zněj vypěstovat stromek ale bude to trvat tak 2 roky
pokud máte neroubovaný tak jednoletý šlahoun odkopnout a v požadované výšce... celý příspěvek > |  | Trus na zahradě, 23.12.2014 Také si myslím že to jsou žížaly
Petr |  | Zelí - poradíte?, 28.2.2014 Já předloňské zelí dodělal v prosinci tak jsem koupil 10 kg zelí va ještě v prosinci dal znovu do soudku
Tak že pokud budete mít selí v soudku v chladnu a vždy pod vodou tak vám vydrží přes rok |  |
 |
|
|
|