Příspěvky uživatele - 65.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Energen stimulator, 4.2.2015
Na youtube som pozeral video s panom Jaroslavom Machom Mendelove univerzity v Brne, ktory chodi po viniciach na morave a v španelsku pyta sa na stimulatori ktore použivali vinohradnici a ake vysledky dosiahli fantasticke videa poučne ma niekto... celý příspěvek >
Grossa di felisio, 4.2.2015
Som rad že aspon mala skupina zahradkarov reaguje na prispevky novych odrod aspon sa čiastočne dozvieme o ich plusoch a minusoch.Dotyčne odrody predajcovia zvedča vychvalia, mame ešte male skusenosti s novymi odrodami preto je dobry každy prispevok o... celý příspěvek >
Grossa di felisio, 4.2.2015
Pan Vysloužil opisujem to len zo stranok ktore to ponukaju, dobre že ste sa ktomu vyjadril.
California blue, 4.2.2015 Obsahuje fotku
California blue zreje začiatkom augusta viac o tejto slivke neviem, kto ma info.može doložit.
Grossa di felisio, 4.2.2015 Obsahuje fotku
Grossa di felisio je to druh evuropskej slivky, cudzoopeliva plody velmi velke elipsovite sladka, štavnata vyborna chut zrenie konec augusta povod neznami.
Čerešne, 3.2.2015 Obsahuje fotku
Zdravim pan James Mach, pan Vysloužil ma pravdu je jedno odkial fotky su, mna zaujali hlavne tie stare fotografie je obdivuhodne že sa vôbec zachovali samozrejme že su stiahnute z internetu na take foto nenarazite každy den.Som rad že sa to pači aj... celý příspěvek >
Bonsai apple, 3.2.2015 Obsahuje fotku
Bonsai apple.
Čerešne, 3.2.2015 Obsahuje fotku
Oberanie jablk r.1915.
Vitillo, 3.2.2015 Obsahuje fotku
Vitillo je stredne skora marhulka ma žlto oranžove plody sladkokysle typicka marhulova chut samoopeliva dozrieva koncom Juna -červenec.
Bora BO 90610010, 3.2.2015 Obsahuje fotku
Bora ma najvedšiu rezistenciu zo všetkych marhul na šarku je vysadena v Taliansku, Holandsku mava velke urody potrebuje prebierku plodov, čiastočne je samoopeliva šupka je mierne kysla dužina sladka Brix 16-18.
Fortune, 3.2.2015 Obsahuje fotku
Fortune je Japonska slivka aromaticka, sladka štavnata velke plody dozrieva začiatkom augusta-srpna.
Gem, 3.2.2015 Obsahuje fotku
Gem je nova hruška vyšlachtena v USA, je odolna proti spale ružovych a chrastavitosti.Je to nadherna hruška, može sa jest hned po zbere ale pri dobrom uskladneny vydrži 4 mesiace je svieža sladka štavnata aromaticka.
Pomologie hrušní, 31.1.2015
Sliky som našiel a stiahol ale marhulky tam nemožem najst.
Hrušky, 31.1.2015 Obsahuje fotku
Prve hrušky a jablka dozrievaju v Južnej Afrike.
Kukurica, 31.1.2015 Obsahuje fotku
V spojenych arabskych emiratoch predstavovali ekologicke polnohospodarstvo, že by im nechutilo maso a prešli na kukuricu.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika