|
Energen stimulator, 4.2.2015 Na youtube som pozeral video s panom Jaroslavom Machom Mendelove univerzity v Brne, ktory chodi po viniciach na morave a v španelsku pyta sa na stimulatori ktore použivali vinohradnici a ake vysledky dosiahli fantasticke videa poučne ma niekto... celý příspěvek > |
 |
Grossa di felisio, 4.2.2015 Som rad že aspon mala skupina zahradkarov reaguje na prispevky novych odrod aspon sa čiastočne dozvieme o ich plusoch a minusoch.Dotyčne odrody predajcovia zvedča vychvalia, mame ešte male skusenosti s novymi odrodami preto je dobry každy prispevok o... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Grossa di felisio, 4.2.2015 Pan Vysloužil opisujem to len zo stranok ktore to ponukaju, dobre že ste sa ktomu vyjadril.
|
 |
California blue, 4.2.2015  California blue zreje začiatkom augusta viac o tejto slivke neviem, kto ma info.može doložit. |
 |
Grossa di felisio, 4.2.2015  Grossa di felisio je to druh evuropskej slivky, cudzoopeliva plody velmi velke elipsovite sladka, štavnata vyborna chut zrenie konec augusta povod neznami.
|
 |
Čerešne, 3.2.2015  Zdravim pan James Mach, pan Vysloužil ma pravdu je jedno odkial fotky su, mna zaujali hlavne tie stare fotografie je obdivuhodne že sa vôbec zachovali samozrejme že su stiahnute z internetu na take foto nenarazite každy den.Som rad že sa to pači aj... celý příspěvek > |
 |
Bonsai apple, 3.2.2015  Bonsai apple.
|
 |
Čerešne, 3.2.2015  Oberanie jablk r.1915. |
 |
Vitillo, 3.2.2015  Vitillo je stredne skora marhulka ma žlto oranžove plody sladkokysle typicka marhulova chut samoopeliva dozrieva koncom Juna -červenec.
|
 |
Bora BO 90610010, 3.2.2015  Bora ma najvedšiu rezistenciu zo všetkych marhul na šarku je vysadena v Taliansku, Holandsku mava velke urody potrebuje prebierku plodov, čiastočne je samoopeliva šupka je mierne kysla dužina sladka Brix 16-18. |
 |
|
 |
Fortune, 3.2.2015  Fortune je Japonska slivka aromaticka, sladka štavnata velke plody dozrieva začiatkom augusta-srpna.
|
 |
Gem, 3.2.2015  Gem je nova hruška vyšlachtena v USA, je odolna proti spale ružovych a chrastavitosti.Je to nadherna hruška, može sa jest hned po zbere ale pri dobrom uskladneny vydrži 4 mesiace je svieža sladka štavnata aromaticka. |
 |
Pomologie hrušní, 31.1.2015 Sliky som našiel a stiahol ale marhulky tam nemožem najst. |
 |
Hrušky, 31.1.2015  Prve hrušky a jablka dozrievaju v Južnej Afrike.
|
 |
Kukurica, 31.1.2015  V spojenych arabskych emiratoch predstavovali ekologicke polnohospodarstvo, že by im nechutilo maso a prešli na kukuricu. |
 |