|
Určení druhu merunky, 7.3.2015  Takuto velku marhulku by som raz chcel mat nakrmil by som stakymto velkym stromom cely zapadoslovensky kraj -humor. |
 |
Topaz vydrží, 7.3.2015  Peter čo povieš na tohto stražcu stražcu stiaholsom to zo zahradkara dal to tam jeden zahradkar super nie. |
 |
|
 |
Augusta Delight, 7.3.2015  Druha slivka zo šlachtitelskej stanice v Taliansku, plody tiež 70-80g elipsovite je odolna voči chladu, mrazuvzdorna samoopeliva plody vinikajucej kvality tolerantna voči šarke.
|
 |
Blue Moon, 7.3.2015  Talianska šlachtitelska stanica testuje viac rokov 2 nove slivky Blue Moon zreje 15.9 plody velike 70-80g vynikajucej chuti tolerantna na šarku.
|
 |
Xenia, 6.3.2015  Xenia bola vyšlachtena vo vyskumnom ustave v Moldavsku pochadza z križenia Triomphe de Vienne x Krier.Xenia je sladka štavnata aromaticka svieža, tato hruška je menej nachylna k chorobam a škodcom.Pan Pieter z Polska tuto hrušku priniesol do Polska v... celý příspěvek > |
 |
Šarka na broskvoni, 6.3.2015 Nazdar Peter chut marhulky Vesny sa zhoršila asi o 30 % bola aj menej sladšia na plodoch bolo vydet mozaiku šarky mohol som ju ešte nechat ale nechcel som ryskovat širenie šarky, broskynky Redhaven mi odyšli postupne každym rokom sa ich stav zhošoval... celý příspěvek > |
 |
Maria Bianca, 1.3.2015  Maria Bianca je nova odroda pochadzajuca z Talianska odolna voči chladnemu počasiu ma vinikajucu chut velmi velku broskynovu vonu dozrieva 15.7 plody dosahuju vahy od 150g- 200g.
|
 |
Meruňka "Somo", 1.3.2015  Polaci pišu sladka štavnata aromaticka nieje priliš citliva na mraz dozrieva 15.8. |
 |
Bebeco, 1.3.2015  Je to odroda pochadzajuca z Turecka je to vysokokvalitna odroda dava velke vynosy može sa skladovat dlhšiu dobu dozrieva 5.7 je mrazuvzdorna sladka.Je vysadena vo velkej miere v Grecku.
|
 |
Pricia, 26.2.2015  Nadherne videa z šlachtitelskych sadov v Taliansku marhulka Pricia.
|
 |
|
 |
Bílé jahody, 26.2.2015  Japonci prišli s novou odrodov Jahody, chuti ako broskyna. |
 |
Jabloň Mars, 25.2.2015 MiroF to je zaujimava odroda jablone. |
 |
T.C. Sun, 25.2.2015  V predajni crz.sk maju v ponuke zaujimavu japonsku slivku T.C. Sun čiastočne samoopeliva chutove vyborna zreje 10.9 aj cena je super.
|
 |
Krupobitie, 25.2.2015  Španielov navštivil mraz.
|
 |
Queen Garnet, 25.2.2015  Australsky vedci vyšlachtili novu ako pišu super slivku testuju ju vela rokov.Queen Garnet ma veky prinos obsahuje velmi vela antioxidantov asi 5x viac ako bežne slivky a najme antokyanov.Je to značny prinos pre naše zdravie, bola vybrana pre... celý příspěvek > |
 |