Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za chorobu u dýní a cuket?, 2.6.2017
To hnědé vypadá jako přišlápnuté, či na listu chvíli stála zahradní konvice?. Ty dírky-požer slimáků-malých, nebo se realizovaly žížaly...? SPCH
A zase ty fleky na listech rajcat, 1.6.2017
Já to mám na Stupickým, heč!
Meruňka neplodí, 1.6.2017
Použijte rozporky.
Plevel - identifikace, 1.6.2017
Popenec?
Slepičky malou zahrádku?, 1.6.2017
Snad se jedná o mix zdrobnělé vyandotky s hedvábničkou-či kýho vejra eště, chraňte si ji proti škodné a přemíry deště! SPCH
Mladé žluté listy višně, 1.6.2017
Asi už jsou kořeny dostatečně zkamaráděné s půdou, narostly, starší, letos mrazy a mrazíky trápená korunková část je postupně odstavována od zdroje, odhojována. Je to na dobré cestě. SPCH 
Růže - královna květin?, 1.6.2017
Je růže Vaše topka, jednička? Nebo jiná trvalka, dvouletka, letnička? Co Vám dělá největší radost, potěšení, co Vám nejvíc voní, co Vám nejvíce učarovalo? Čemu krásnému, barevnému se u Vás nejvíc daří, co sklízí největší zájem, obdiv? Jde to jako po... celý příspěvek >
Lípa - padající suché listy, 31.5.2017
Mšice.
Jahody, 31.5.2017
Kdy, jak často, čím a v jaké dávce hnojíte, jak je to se zálivkou, ta půdní krytina je šitá na míru jahodám...? SPCH
Usychání melounů, 31.5.2017
Nezačal se tulit, dokud nebyl ulit. Fytoftora? SPCH
Mladé žluté listy višně, 31.5.2017
Kloním se k možnosti B, části s podivnými listy bych později využil k vyvázání těch nových, svěžích výhonů. SPCH
Okurky nevzešly, 31.5.2017
Nevzešly v chladu, nevzcházejí za tepla-ani starší, ani nové, ani prosté, ani modré, stejně tak patizóny, goliáš, cukety-ty kupované, z vlastních plodů pro výsev zanechané jedou jako dráha-tož asi tak, přátelé, toto jaro je rozevláté, veselé! SPCH
Univerzalny zahradny substrat treba premiesat?, 31.5.2017
Místo rýče krumpáč, nebo před akcí důkladně prolít vodou-pokud není řádně popršeno-nejlépe večer a druhý den rýt-je to sakra rozdíl! SPCH
Slepičky malou zahrádku?, 31.5.2017
užívejte přízně, jak na poušti žízně, zahřejte se lásky, jak od fénu vlásky! Já, od Boha ateista, zamyslím se dozajista, zda ta Vaše pipka jistá není vyšší plán, co na Vaši zahrádečku posílá nám Pán? Nabízí se pomyšlení-kdosi čeká obrození!? Dětem... celý příspěvek >
Jak chránit zahradu před hady? Prosím neberte to jako útok, 31.5.2017
ale no tak, pane doktore, on se asi jen uťuk, čéčko je jen kousek vedle eRka. Ikdyž-já mít zase prudce těhotnou partnerku a tchýni v baráku, tak mám taky staženo! Chce to řádně vymést, provětrat chlév a okolí, aby se tam žádné zmije nedržely.... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika