|
Příspěvky uživatele - 217.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jakou fólii do jezírka?, 15.2.2009 nepoplietli ste tie jednotky? 0,05 mm? To asi nie!...a hlbka 0,85 cm to nie je ani akvarium |  | cibulky se zblaznily, 31.10.2008 Dobrý den,
před měsícem jsem vysadila jasrní cibuloviny - hyacinty, brzké tulipány apod. a nyní mi jich půlka začíná rašit! Poradí mi někdo co s nimi? Mám je v květináčích, takže bych je mohla přenést na zimu dovnitř, ale přece jen jsem chtěla květy... celý příspěvek > |  |
|  | kvetoucí keře pod živý plot, 17.4.2008 Dobrý den, chtěla bych pod živý plot (ještě nevm zda ptačí zob, bobkovišeň, Hlohyně či habr) vysadit nízké kvetoucí keře jako je třeba japonská azalka... neměl by někdo ještě nějaký tip? Prý je třeba ještě malolistý šeřík, který roste do 1m..Děkuji |  | jehlicnany a listnace, 17.4.2008 Moc děkuji za rady. Co se týče té zahrady, chci mít ten živý plot jen ze dvou stran, které bezprostředně sousedí s dalšími pozmeky. Další dvě strany - hlavně jižní - u cesty budou právě volnější. Souhlasím, že není nejlepší to celé ohradit.... celý příspěvek > |  | hlohyně šarlatová, 17.4.2008 Začínám také přemýšlet o hlohyni jako o živém plotu. Četsla jsem, že stříhaný dosahuje výšky 1-2m, nevíte jak je to se šířkou? Nemám moc velkou zahradu, tak mi to nesmí zabírat moc místa. Děkuji |  |
 |
|
|
|