|
Příspěvky uživatele - 234.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aprimira, 17.9.2016 Súhlasím s viacerými Vašimi tvrdeniami (Aprimira pekne rastie, je veľmi plodná - foto 1, plody treba nechať úplne dozrieť na strome - foto 2). V podstate Ste to skonštatovali sám - chuťovo s modrými slivkami zrovnateľná nie je (ale prečo by ako... celý příspěvek > |  | Hrušeň Dicolor, 27.8.2016 Pán Votrubec, krásne vyfarbené Dikolorky, vidno že stromček je presvetlený a zrejme je na slnečnom mieste. Veľkosť plodov nie je až taká podstatná. Pridávam fotky Dicolor pre predstavu o veľkosti (klasicky oproti škatuľke zápaliek :-) IH |  |
|  | Benedicte, 27.8.2016 Už som písal že broskyne nie sú v centre mojich pestovataľských aktivít, ale s niektorými skúsenosť mám a Benedicte patrí medzi ne. Takže môžem zodpovedne prehlásiť, že jej údajná absolútna rezistencia na kučeravosť je iba mýtus. Pravdou je, že je... celý příspěvek > |  | Náhrada škody od pálenice, 24.8.2016 Ak je ten príspevok pravdivý, tak treba ešte upraviť jeho prvú vetu, to pálenica má negatívnu skúsenosť s dotyčným alchymistom. Pre pána boha, toto fakt nemôže byť pravda! IH |  | Náhrada škody od pálenice, 24.8.2016 Neviem sa Vám vyjadriť k právnej stránke veci, kto má nárok čo vymáhať a od koho, ale k jednému sa vyjadriť môžem. Na to, čo Ste vystrájali s tým kvasom, je slovo "sprasení" veľmi, veľmi, veľmi, ale nesmierne veľmi slabý výraz. IH
|  | Jak zvrátit poškození herbicidem?, 24.8.2016 Glyfosát (účinná látka Roundupu) je inhibítorom (teda blokuje) jedného enzýmu, ktorý sa v rastlinách podieľa na tvorbe tzv.aromatických aminokyselín, flavonoidov, lignínov a trieslovín. Ide o zablokovanie tzv. šikimátovej dráhy (okruhu) a vedie k... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy, 24.8.2016 Môže byť, aj keď mne pripadá tá červeň na Rubín príliš kontinuálne rozmytá... Moje Rubíny boli viac pásikované resp. žíhané (teraz mám už len Bohemiu). Každopádne má zadávateľ kvalitnú odrodu :-) Bol by som ešte zvedavý na názor pána Vysloužila,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|