Příspěvky uživatele - 209.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pálenka z černého bezu (koziček, bezinek), 24.8.2016
Pil jsem směs pálenky z květů a pálenky z bobulí. Bylo to velice dobré. A to jsem dost zmlsaný.
Kalení destilátů jinak, 24.8.2016
Tak výsledek je tento: Použita esence, stále stejná voda z kohoutku, lékopisný EtOH a Tonic 1. esence + destilka - nekalí 2. esence + převařená voda - nekalí 3. esence + voda z kohoutku - nekalí 4. esence + Tonic - sotva... celý příspěvek >
Kalení destilátů jinak, 23.8.2016
Teď mi to nedalo a musím to napsat. Zkusil jsem dát od 1 do 3 % obj. tresti do nejlacinější vodky s koncentrací 37% obj. Je to jako křišťál. Mňam! A co teprve v Tonicu. Závěr: Esence jsou zřejmě citlivější na chemikálie ve vodě, než ovocné... celý příspěvek >
Kalení destilátů jinak, 23.8.2016
Milý Rafaeli, o nic nejde, žádného podcenění jsem si nevšiml. Pravdou je, že už z profese jaksi podceňuji přírodu, takže pokud něco funguje, předpokládám, že to bude fungovat pořád. Co se týká kupř. chloru, je to myšlenka zajímavá, protože jestliže... celý příspěvek >
Kalení destilátů jinak, 22.8.2016
No právě, já také ne. Proto jsem to tu nakousl. Pavel
Kalení destilátů jinak, 22.8.2016
Vážení páni kolegové, vážím si Vaší erudice a znalostí. Rád bych Vám sděli dvě věci. Jednak jsem zjistil, že voda (z městského vodovodu) je neuvěřitelně tvrdá, takže v tomto případě zákal působí soli Ca a Mg a kdoví co ještě. Ale myslím, že tady by... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika