Příspěvky uživatele - 11.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Dicolor, 22.8.2016
To máta asi pravdu, na kdouloni jsem ji nepěstoval. Ale existuje řada hrušek s velikými plody i bez intenzivní péče. Navíc ta chuť Dicolor je sice hodně sladká již ve tvrdém stavu, ale ta žádaná typická hrušková vůně je tam dost slabá.
Výhony u rynglí, 22.8.2016
Každý rok mi ze stromů popadá listí, které musím pohrabat. Jak mám listí odstranit, aby přiště znovu nenapadalo?
Hrušeň Dicolor, 22.8.2016
Dikolorky jsem se loni zbavil a jsem tomu rád. Chutí špatné nejsou, ale plody byly vždycky malé a hodně jich spadlo. 
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016
To vám věřím, já taky, protože jinou sušičku už nemám. Ale když jsem sušil vypeckované švestky dřív (na sušičce ABC), sušené plody se zase zavřely, takže vypadaly jako celé, jen bez pecky. No a toto Ezidri neumožní, ty suché půlky nejsou tak pěkné.... celý příspěvek >
Zastavené kvašení u rybízového vína, 22.8.2016
Nejspíš inspirace výrobci pravého révového vína. Ti o výhodnosti namnožených kvasinek nediskutují. Nepoužívají je.      U rybízáku bych si nedodat rozjeté kvasinky ale taky netroufnul.
Nedostatečně vyvinuté hrozny, 16.8.2015 Obsahuje fotku
Prosím o radu s určením příčiny nedostatečně vyvinutých hroznů. Révu jsem dostal před lety, že se jedná o nějaký stolní hybrid, hrozny jsou přiměřeně velké a chuťově vynikající. Již několik let se dějě to samé, na hroznu je jen několi velkých bobulí... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika