Příspěvky uživatele - 197.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Listy se kroutí a zasychají - co stromu chybí?, 20.8.2016
ano, to jsem mohl dát univerzální hnojivo, které obsahuje všechno. Ale rostlině chybí většinou jen něco z toho a já to mám jako hádanku co té rostlině vlastně opravdu chybělo :)...a pak až ten strom bude velký tak hnojit univerzálním... celý příspěvek >
Listy se kroutí a zasychají - co stromu chybí?, 20.8.2016
to ne, vykopal jsem slušnou díru. Stromek mám zasezen už 3 roky rostl a přibíral, jen byly zkroucené listy a květy vždy popadaly. Takže jsme dostal radu, že na to je třeba "draslík", tak jsem to kolem posypal hrstí draselné soli. Také píší že při... celý příspěvek >
Listy se kroutí a zasychají - co stromu chybí?, 18.8.2016
ano, to by mohlo být, protože před tím jsme pohnojili na jiné rady draselnou solí.  A teď jsem se dočetl, že draslík omezuje vstřebávání hořčíku. Zatím díky zkusím hořkou sůl.. ještě se zeptám v jakých koncentracích se ty soli správně... celý příspěvek >
Listy se kroutí a zasychají - co stromu chybí?, 17.8.2016 Obsahuje fotku
nevíte co tomu chybí? Strom zalévám, ale půda byla dost jílovitá, tak mám obavy že stromu chybí nějaký minerál Pozn. zaschnuté místo má borvu dlaždice, na které se to fotilo. :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika