Příspěvky uživatele - 98.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meloun červený, 20.8.2016 Obsahuje fotku
na foru o melounech píšou pěstitelé, že zralý meloun se pozná jednak podle zvuku, jednak se má kroutit štopka (mně se kroutí všechny, takže nechápu), dále je úponek u ploodu a malý listek ve tvaru lopatky, ty až oschnou, meloun je zralý... já to... celý příspěvek >
Rozpínavá hokkaido, 20.8.2016 Obsahuje fotku
Tohle je hokkaiod z 6.8., myslíte tedy, že už ji můžu sklidit na uskladnění? a mám ji dát rovnou do sklepa nebo nechat ještě na sluníčku na stole oschnout?
Pěstování tykví a dýně Hokkaido, 20.8.2016
To máte pravdu... proto zastávám ten názor, že všeho moc škodí, a že když se člověk stará s přemírou, tak nesklidí "ovoce"
Rozpínavá hokkaido, 19.8.2016
Zrale na konzum mam, ale nemam zrale na uskladneni... nemam jeste uschle stopky.
Pěstování tykví a dýně Hokkaido, 19.8.2016
To ano, ale pisu, ze vsehomoc skodi tim myslim hnuj kompost a jeste chemie, ze mate moc prehnojeno mozna, ti,kterym ty dyne nerostou... jinak ano je to hnojivo, ale neda se to srovnat s hnojem a komposteM
Meloun červený, 19.8.2016
Ja rozkrajuji uz zitra prvni.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika