Příspěvky uživatele - 226.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padané ryngle do kvasu?, 15.8.2016
Tak skoro polovina úrody Althanových se už "koupe". A před chvíli jsem pár plodů poměřil. Žádné seriozní měření, jen co mi přišlo pod ruku a pustilo místo břečky šťávu... (Přidávám je ke švestkám...) Rekordman měl neuvěřitelných 19°Bx. Ale byl... celý příspěvek >
Pukání kůry, 15.10.2013
A fotky nebudou? (Vždycky je to s nimi lepší). Josef.
Vyhřívaná rukojeť +/-?, 15.10.2013
Já jsem zase slyšel zkušenost, že při práci ve sněhu má pak člověk furt mokré rukavice a není to ono... (Ale za sebe: když jsem měl v rukou pilu s vytápěnou rukojetí, bylo to příjemné). Josef.
Ananas, 15.10.2013
No to je úžasné! Gratuluji. Zajímá mne porovnání chuti doma vypěstovaného a v super/hyper koupeného ananasu. Josef.
Podzimní červeň - ale co to je?, 15.10.2013
Pro tazatelku Zdeňku Albrechtovou i pro ostatní: Znalci se asi do hádanky nezapojují, nejistým se třeba nechce tipovat a kdo netuší se třeba nemůže dočkat rozuzlení. Takže "odtajním" identitu druhého stromku: jeřáboplodec zvrhlý - x Sorbaronia... celý příspěvek >
Hlíva na slámě, 30.12.2012 Obsahuje fotku
Propařil jsem slámu, nechal ji vychladnout v igelitovém pytli, odstříhl rohy, aby vytekla přebytečná voda, po vychladnutí zaočkoval a čekal. Podhoubí prorostlo krásně, i úrody se dostavily, ale čekal jsem větší. Je pravda, že z takového klobouku se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika