Příspěvky uživatele - 3.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 14.8.2016
Nechal jsem porovnat šestiletého syna Hanitu a TopTaste, u kterého už je sem tam některý plod měkký. Zvítězil jasně TopTaste. U mě není vítěz tak jasný. TopTastu má člověk plnou pusu a je zaplaven šťávou a sladkou vynikající chutí. Jak už ale bylo... celý příspěvek >
Tipala, 14.8.2016 Obsahuje fotku
Nevím, kde je chyba, ale v chuti je moje Tipala jak se říká o ničem a nesnese srovnání se Špendlíky. Ještě že si můžu spravit chuť už pomalu dozrávajícími modrými plody Hanity a TopTaste.
Tipala, 12.8.2016 Obsahuje fotku
Srovnávám se Špendlíky ze stejného sadu. Letos plodí Tipala až moc, hromadu plodů jsem přetrhal. Loni ale neměla nic. Hned vedle je Zelená ryngle, Althanova, Durancie a Špendlíky, kousek dál několik dalších odrůd polo/švestek. Je pravda, že loni... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika