Příspěvky uživatele - 89.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spon révy, 29.1.2017
Rozhodnutí jaký spon je velice důležité hned při vysazování, stejně jako způsob vedení révy, pozdější korekce a úpravy jsou totiž dost problematické. Rovněž drátěnku je lepší udělat ještě před výsadbou, později se mohou mladé rostlinky... celý příspěvek >
BV odrůdy, 20.1.2017 Obsahuje fotku
BV odrůdy byly vyšlechtěny v obci Moravská Nová Ves, tedy v ČR, ale moc se o nich nepíše. Jsou bezsemenné a chuťově vynikající, např.Zlata. A co Zora, Petra, Aneta? Jaké máte zkušenosti?
Co Vaše réva 2016, 3.11.2016
Také jsem se zajímal o mulčování révy v příkmenovém pásu, protože mám "studenou" zahradu (sklon k severu, JZ zastíněn sousedem), ale mulčování černou fólií používají nejčastěji hobby vinaři hodně severně od nás. Důvodem je zvýšit účinky sluneční... celý příspěvek >
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 12.8.2016
Pane Milane, můžete dát odkaz na podrobnější popis zmiňované odrůdy CHRUST?? Pro nevinařské oblasti je každá tak raná odrůda moc zajímavá. Děkuji, Vin_Jc.
Scvrkávání bobulí, 11.8.2016
Jedna z možných příčin může být "Slunečním ozářením", zvláště když se střídá horké počasí se studeným v krátkých intervalech.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika