|
Příspěvky uživatele - 242.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Francouzský a ruský estragon - rozdíl, 30.5.2018 Zdravím všechny, mohli byste mi, prosím, poradit jak opravdu poznám, jestli mám francouzský nebo ruský estragon? Případně i kde lze francouzský estragon koupit? Čtu všechny možné články, ale nejsem z toho chytrý. Mám pocit, že si občas tyto články i... celý příspěvek > |  | Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016  Ještě mě napadlo, že se zeptám i na druhou slivoň (nějak se jim u mě nelíbí). Ta je sice na první pohled v pořádku, ale plody mají na sobě každý rok fleky. Je proti tomu nějaká obrana? |  |
|  | Popraskaná rajčata, 9.8.2016 Moc díky za info. |  | Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016 Děkuji, zkusím. |  | Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016 Nemám moc zkušeností, ale zdá se mi, že se kýve docela hodně. Takže asi moc ne. |  | Popraskaná rajčata, 9.8.2016  Dobrý den, mám na některých rajčatech jakoby popraskané plody (viz obrázek). Nevite, co dělám špatně nebo co jsem podcenil? A smějí se jíst?
Děkuji Michal |  | Neprospívá mi dýně Hokkaido, 9.8.2016  Dobrý den, pěstuji už několik let dýni Hokkaido, Nikdy nebyl problém, až letos. Zasadil jsem na kompost nejdříve cuketu, té se moc nedařilo. Později jsem k ní přidal 2 dýně. Cuketa měla zkroucené listy a nechtěla se pořádně rozrůstat. Dal jsem ji... celý příspěvek > |  | Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016  Dobrý den, z ničeho nic mi odešla slivoň. Nepoznáte, prosím, z obrázků, co se stalo? Květy a posléze i malé plody byly v pohodě a najednou konec. Děkuji Michal |  |
 |
|
|
|