Příspěvky uživatele - 242.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Francouzský a ruský estragon - rozdíl, 30.5.2018
Zdravím všechny, mohli byste mi, prosím, poradit jak opravdu poznám, jestli mám francouzský nebo ruský estragon? Případně i kde lze francouzský estragon koupit? Čtu všechny možné články, ale nejsem z toho chytrý. Mám pocit, že si občas tyto články i... celý příspěvek >
Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016 Obsahuje fotku
Ještě mě napadlo, že se zeptám i na druhou slivoň (nějak se jim u mě nelíbí). Ta je sice na první pohled v pořádku, ale plody mají na sobě každý rok fleky. Je proti tomu nějaká obrana?
Popraskaná rajčata, 9.8.2016
Moc díky za info.
Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016
Děkuji, zkusím.
Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016
Nemám moc zkušeností, ale zdá se mi, že se kýve docela hodně. Takže asi moc ne.
Popraskaná rajčata, 9.8.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám na některých rajčatech jakoby popraskané plody (viz obrázek). Nevite, co dělám špatně nebo co jsem podcenil? A smějí se jíst? Děkuji Michal
Neprospívá mi dýně Hokkaido, 9.8.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, pěstuji už několik let dýni Hokkaido, Nikdy nebyl problém, až letos. Zasadil jsem na kompost nejdříve cuketu, té se moc nedařilo. Později jsem k ní přidal 2 dýně. Cuketa měla zkroucené listy a nechtěla se pořádně rozrůstat. Dal jsem ji... celý příspěvek >
Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, z ničeho nic mi odešla slivoň. Nepoznáte, prosím, z obrázků, co se stalo? Květy a posléze i malé plody byly v pohodě a najednou konec. Děkuji Michal
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika