Příspěvky uživatele - 164.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilie zlatohlavek presazeni, 27.8.2017
Presazeno, dekuji za radu :)
Lilie zlatohlavek presazeni, 27.8.2017
Dobry den. Roky mi roste v koute zahrady Lilie zlatohlava. Ted vsak stavim plot a rostlina je v miste, kde bude sloupek. Stonek je jiz odkvetly a uschly a tak jsem cibulku i s koreny vyryl. Jak ji zazimovat a kdy nasadit? Diky za radu.
Trava pod Thujema, 8.7.2017 Obsahuje fotku
Dobry den Chtel bych poradit co za druh travy zvolit do lokality pod smes jehlicnanu z jedne strany a Tis a Turkmenstansky brest ze strany druhe. Misto je prakticky odstineno od primeho slunecniho svitu a trava nesnese sebemensi zatez chuzi.
Kvalita oleje Exel, 23.3.2017
poridil jsem tedy Husqvarna WP 4T SAE 30. Jeste dotaz na zpusob vymeny. Je lepsi nechat motor zahrat a vylit, nebo vylit za studena? Predpokladam, ze po 5 motohodinach olej vymenim.
Kvalita oleje Exel, 21.3.2017
Diky. Koupim tedy neco znackoveho.
Kvalita oleje Exel, 18.3.2017 Obsahuje fotku
Dobry den Jake mate zkusenosti s timto olejem? Mam novou sekajdu s briggs & stratton motorem a u nas v prodejne mi doporucil tuhle sae30. Ze nic lepšího nemá pry cenu do sekacky lit. Mam motoru doprat znackovy olej nebo tohle vyhovi? Diky na... celý příspěvek >
Identifika cehlodavce podle ocasu, 18.10.2016
No od hryzcu mam uz 4 roky znicenou zahradu, plnou nor a der. Tak jsme poridili kocku at se jich zbavime, neb pasti, dymovnice ani jed nebyly trvalym resenim. Hryzce jsem obcas zahledl neb si troufali po zahrade pobihat i přes den, ale o potkanech... celý příspěvek >
Identifika cehlodavce podle ocasu, 17.10.2016
No parada. Netusil jsem, ze mame na zahrade potkany :( Diky za ohlasy
Identifika cehlodavce podle ocasu, 17.10.2016 Obsahuje fotku
Dobry den Nas ani ne 6 mesicni kocou ulovil zjeve velkého hlodavce. Bohuzel jsem to zjistil az mu z papule trčela jen zadni noha a ocas. Mam podezreni na hryzce. Btw: Je normalni ze kocka zblajzne celou korist i " s chlupama"? Dik za info.
Briggs stratton tezko startuje, 7.8.2016
Namotano neni noc, hridel je cista. A brzdu mohu nejak zkontrolovat?
Benzínový kombinovaný přístroj 4 v 1 z Lidlu, 1.8.2016
Jeste se mi nestalo aby se kotouc do zeme zasekl...  Samo, ze na velke plochy mam Jonsered s riditky, tohle mam na doplnkove prace abych se nemusel ksirovat, ale bafl krovak do ruky a sel konim do vybehu vysekat koprivy...
Briggs stratton tezko startuje, 20.7.2016
Dobry den Mam 3 roky starou sekacku s motorem briggs stratton 750 ex. Maximalni spokojenost posledni dny zkazilo obtizne startovani. Motor klade pri staru nekolikanasobne vetsi odpor, ale nastartovat jde a bezi bez problemu. Olej sae30... celý příspěvek >
Tůje začínají reznout, 10.10.2015
Dekuji za odpoved. Popel tedy "vysadim" a necham to na prirozenem okyseleni spadanym jehlicim. Je tedy sance, ze se strom opet na jare "zahusti"? Vypada ted dosti "vypelichane"
Tůje začínají reznout, 7.10.2015 Obsahuje fotku
dobry den Taky u nas doslo za poslední tyden k razatnimu reznuti vzrostlých stromu (cca 4m), jsou občas prihnojovany dreveny popelem.
Jakou benzínovou sekačku s pojezdem, 6.4.2014
ja bych mel dostaz na reziveni sasi vnitrni strany, barva se olupuje a na tech mistech se objevuje rez. Cistim po kazdem sekani, nastrikam postizena mista olejem, ale zajimala by me barva/tmel co by na tak namahanem miste vydrzel.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika