Příspěvky uživatele - 65.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hluboko kořenící listnáče do svahu, 26.5.2010
Svah je to jihozápadní, ale bohužel přistíněný velkými topoly, jírovci a náletovými javory, takže nově vysazená rostlina bude bojovat o osvětlo i když se jí dá jistě pomoct odstraněním některých náletů...
Hluboko kořenící listnáče do svahu, 25.5.2010
Poradí někdo s výběrem hluboko kořenícího listnáče s cílem zpevnit svah proti ujetí? Co třeba buky? Díky za názory.
Podmáčený Juniperus communis, 21.5.2010
Po deštích se v půdě neudržel 3,5 m jalovec a ohnul se téměř k zemi. Je to 3 kmínková mohutná rostlina. Obávám se, že jej nedokážu udržet ve vzpřímené poloze a zvažuju radikální zkrácení o 2 m...? Má někdo zkušenost s takovýmto radikálním... celý příspěvek >
Pinus sylvestris watereri - schnutie, 21.5.2010
Jedním z důvodů může být hrubší porušení kořenového balu při výsadbě s následkem ztráty funkce mykorhizy v kořenovém balu, v podstatě to znamená odříznutí borovice od zdroje živin... ale to jen teoretizuji, nelze na dálku odhadnout co se stalo. Dělat... celý příspěvek >
Cypřišovec leylandův - proschnutí po první zimě, 13.5.2010
Přidám vlastní zkušenost z ostravska. V roce 2005 jsem vysadil 1 stromek cypřišovce, který hned v první zimě (-27°C), ztratil 2/3 z výšky. Myslel jsem, že je po něm a nechybělo málo a byl ze země venku. Dnes má téměř 3m a poslední zimu... celý příspěvek >
Sekačka Noell - náhrada svíčky, 22.4.2010
V Sekačce Noell E0219 XSS46 (benzínový motor 3,7 kW, 3600ot/min, bez pojezdu) je zap.svíčka TORCH s označením F6TC. V návodu ekvivalenty uvedené nejsou. Neporadí někdo s náhradou? Díky.
Jedná se o tis?, 7.4.2010
Pozor, tis je smrtelně jedovatý!!! Pokud budete mnout ruce, pak pořádně umýt a raději vícekrát!!!  Pozor na to!!!
Acer neznámý, 6.4.2010 Obsahuje fotku
Mám jeden neurčený japonský javor, pomůže někdo se správným pojmenováním, podle mne by to mohl být Ac.palm. Attaryi. Uvítám Vaše názory. Díky
Sciadopitys verticillata, 15.12.2009
Co je příčinou opadávání Vašeho pajehličníku nelze na dálku říct. Může to být důsledek několika vlivů: Nedostatečné nebo přílišné zálivky, příliš vysoké teploty v současném umístění na chodbě nebo jiného onemocnění. Můžete zkusit... celý příspěvek >
Quercus robur Concordia, 21.10.2009
Díky za informace a rád bych vás požádal o fotografie z Anglie. díky. dbox@o2active.cz
Fagus sylvatica Michal Red, 16.10.2009
Pokud to není franken, alespoň jako franken vypadá. Pokud jsou listy "nové", po vyrašení mám je tu víc tu méně jednostranné krémově bílé,  mramorová kresba se objeví až pak, tak se mi alespoň chová. Rád se zeptám, jak... celý příspěvek >
Fagus sylvatica Michal Red, 16.10.2009
Tohle by mohl být fagus sylvatica Franken, nebo alespoň jeden z rodičů byl Franken.
Borovice - problém, 30.9.2009
Myslím, že můžete zůstat v klidu. Vaše borovice nejsou nemocné, jen dochází k pravidelnému "shazování"  staších jehlic. To je zcela běžný jev, který může být navíc urychlen déle trvajícím suchem. Dále je třeba uvést, že... celý příspěvek >
Fagus sylvatica Londal Kribbe Buk, 26.8.2009
Poradí někdo s tím, jaký je to vlastně buk?  Převislý, horizontálně rostoucí nebou sloup?  Díky
Fagus crenata Mount Fuji, 20.8.2009
Jak vyroste tento buk, bude-li zasazen do normální půdy, ne jako bonsai? Díky
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika