|
Příspěvky uživatele - 214.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Opylovače třešně, 7.3.2014 Dobrý den. Tady je o tom něco. Mějte se fajn. J.
|  | Co to je?, 2.2.2014 Děkuji. Podle všeho je ulomená špička? |  |
|  | Co to je?, 2.2.2014  Dobrý den.
Prosím o radu co je na obrázku a k čemu to sloužilo? Děkuji pěkně. j |  | Hecht 927, levná jednoručka, 30.12.2013 Dobrý den.
Prosím o radu jak sundat řetězku. Zkoušel jsem poklep přes šroubovák, jak to dělám u H 359 a nedaří se. Vůbec netlačí olej, tak se chci podívat jestli není vyladla hadička.
Díky moc za radu.
j |  | Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 25.8.2013 Máte ještě někdo zkušenost s benzinem Verva 100 od Benziny, ve dvoutaktu? Děkuji. |  | Nádoba na naložení masa, 12.7.2013 Sud na zelí vyrábí a prodává například Keramika Daniel Maléř.
|  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 7.7.2013 Dobrý den. Posekal jsem 3 zubem asi 2m vysoký plevel, bodláky, malinčí a pod. Najel jsem na velký kámen a akorát to odřelo barvu z nože.Pak 4 zubem vysokou trávu a strunou kolem plotu. Ten zápach z plastu u výfuku byl taky cítit, ale při druhém... celý příspěvek > |  | Škudce v zahrade, 23.5.2013 Prosím o detail provedení. Děkuji. |  | Kultivátor Raptor EGT1300, 28.4.2013 Dobrý den.
Prosím o nějaké zkušenosti z: Kultivátor Raptor EGT1300. Elektrický kultivátor, příkon 1300 W, pracovní záběr 40 cm, 6 radliček o průměru 23 cm, hmotnost 16.8 kg.
Mám úplně nový a mám obavy o převodovku. Jak je mazaná? Zdá se mi, že v... celý příspěvek > |  | Kvalita travního osiva, 10.4.2013 Mám osivo od firmy Rožnovská travní semena s.r.o a jsem nadmíru spokojený.
|  |
|  |
 |
|
|
|