Příspěvky uživatele - 84.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sázení brambor ještě v červnu?, 25.6.2016
Nic jim nechybí. Dlouhá nať se prostě neudrží vzpřímená a praští sebou o zem. Já jsem si to nevymyslel.Mám několik odrůd a bylo mi dopručeno to přihnojit.Nať je vysoká a udrží se, nic sebou o zem nepraští.Teď už je to jedno ale příští rok budu... celý příspěvek >
Sázení brambor ještě v červnu?, 25.6.2016
Něco těm bramborům chybí.Nějaký prvek z hnojiva.
Ako na vysoku, ciastocne polehanu travu, 14.6.2016
Internetová diskuse snese všechno.Každý si může dovolit svůj názor.Pak jsou fotky jak jsou, protože jsou foceny na rychlo.Křovinořez je u mne velice dobrý pomocník u jiného debilní nástroj.Lesáci kosí obyčejnými kosami.Jiný napíše, že to není... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 12.6.2016
U nás má soused na 800m2 1rob.sekačku.Má zdroj el.proudu, protože se to musí asi občas nabít a hlavně je finančně dobře zajištěn.V minulosti byla debata upravena proto, že někteří z nás reagují na druhé nevhodným výběrem slov.Vytočí je... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 7.6.2016
Nesouhlasím.Zahradu sekám já důchodce a nedovolil bych si s tím otravovat děti. Když vaše maminka nechá zahradu posekat, tak to taky asi platí.Nechápu, proč by jste měl kupovat sekačku.U vás je špatně zvolený technologický postup.Pokud to nechci na... celý příspěvek >
Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 6.6.2016
Broušení nožů na křovinořez
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 2.6.2016
To je pro lidi, kteří neví co z penězma,1Ks 70 kč bez poštovného? A na to si pověsím lopatu za 80kč.Budu spokojen. To si raději budu lámat hlavu s tím řetězem.No nic těžkého na pochopaní to není.
Olej Stihl HP ultra, 29.5.2016
Směs si míchám čerstvou.Už by tu konečně měl někdo napsat co degraduje olej.Jeden píše biogrci a jen to.Druhý píše aditiva z Vervy.Pro 4T Honda používám stabilizátor, abych se vyvaroval problémům a z toho samého míchám směs.Vervu 100 tedy vyhledávat... celý příspěvek >
Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 28.5.2016
Takže jestli tomu dobře rozumím olej v benzinu pro dvoutakt degradují biosložky jak píše /247 97/Já nedělám směs po 3 týdnech, ale max 1.5 l v petce.Pak další.Jak je to u Verva 100 ? Aspen je asi pro 2T neomezen. Stavební pozemek je takový,... celý příspěvek >
Plevel v bramborách, 27.5.2016
To je legrace.Rýč, plečkou odplevelím, přihrunu,ekol.herbicid, pojmy dojmy.To by nevadilo ale žádná pokora
Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 26.5.2016
Tak se nehádejte.Já jako uživatel křovinořezu si vždycky vyberu od každého z vás to lepší. Vždyť i s Trabantem se dá dneska přejet zeměkoule.V křovináku zapomenu klidně směs půl roku, max. ji pak vyleju.U hondy si to ale nedovolím ani se... celý příspěvek >
Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 25.5.2016
Co jste čekal.Tak je to tu vždycky a nejen tady.Rozebraly se tu bely a odkud vítr fouká.Za tu dobu nikdo neví jakou máte potřebu, co budete ročně dělat.Teď to čtu.Vy máte stavební pozemek 650m, možná na dlouhodobou investici.Nebo budete stavět?... celý příspěvek >
Křovinořez pro drobnou ženskou, 17.5.2016
Kámen se dá sebrat.To samé zbytky po stavbě.Ručně.Za málo peněz.Potom by jste mohla použít rotační sekačku s košem a 600m by jste měla posekáno velmi rychle.Ona se dá zvednout +-2cm-7cm??Jo a taky sebráno.Potom, ta sekačka má pojezd a možná i starter... celý příspěvek >
Lehčí křovinořez do svahu, do 7000Kč, 13.5.2016
Ano pán to má otočené, na strunu plánuje slabý motor protože nůž nebude skoro používat.Pozoruju, že nůž má mnohem menší odpor naž struna.A když je čerstvě vysunutá, to je síla.
Maso není dost proleželé, 13.5.2016
U nás už všichni nastřikujem lák stříkačkou, nic neočicháváme, nic nepřekrajujeme a předem nepečeme.Za 3-4 dny udíme a klidně si dáme s klasikama chuťovou soutěž.Ne aby jste se urazil.
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika