Příspěvky uživatele - 84.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 31.7.2016
Jen tak obecně.Není dobře za každou cenu nadávat na výrobek, ale zrovna tak není dobře dělat z uživatele většího troubu než ve skutečnosti je.To se ten vývoj nikam nehne.Problem mezi řídítky může být, když tam zapomenu dát olej např.Namazat... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 25.7.2016
To já zas vlastnil 5 let drtíč Shark 2.2kw.Nevím teda proč se tomu říká drtič, když nic nedrtí ale rychle odsekává že.Pokud přestanete tlačit, tak stroj přestane sekat.To mojí ženě absolutně nevyhovovalo.Zato ten druhý, kterému to nabídnete a on to... celý příspěvek >
Užvýkané konečky trávy, 19.7.2016
K té vertikutaci.Nejsem odborník, ale tak se přece otázka nedá položit, Mám chleba a mám máslo.Co je lepší sníst? Chleba, nebo máslo? No chleba s máslem. Já mám Vari a mohl jsem prodat Vertikutátor Volf-Garten a za ty peníze si koupit ty nože a... celý příspěvek >
Užvýkané konečky trávy, 16.7.2016
Jak to sekáte? S pojezdem, nebo bez?Nebo jste vyzkoušel obě varianty.Mate vertikutátor?
1/2" zahradni hadice, 12.7.2016
Pán nemá zkušenosti.Já mám hadici 3/4 jsem rád že je ze 3 kusu.V první třetině mám sud.Rozpojím a napustím.V druhé třetině mám taky sud.I tam můžu rozpojit.Hadice nikam netahám.Max.když sekám tak ji odhodím abych pod ní posekal.Jednou mi pes prokousl... celý příspěvek >
Jaký křovinořez na velkou plochu?, 9.7.2016
Bude sekat chlap, rozhodne ženská.Klasika.
Oleo mac 740, 9.7.2016
Já ho mám taky OM 740.Občas namažu uhlový převod.Vyčistím vzduch.filtr.Trnu hrůzou až odejde, co si konečně koupím značkového.
Vari Honda GSV tarokuje, 7.7.2016
Ty šupiny v karburátoru, no je to možné, já tam nevidím, ale vervu přece kupuju že je bez biosložky.Platím víc, čtu o tom, dávám stabilizátor, abych předešel problémům o kterých čtu.Nebudu zas řešit ventily
Vari Honda GSV tarokuje, 7.7.2016
Jezděte buď na naturál a kupte si stabilizátor, nebo Verva 100.Ta je bez Biosložky.Zavírejte přívod paliva a vyjeďte karburátor.
Jak nadrtit listí a slabé větvičky?, 6.7.2016
Když je správně seřízený pomalu běžný drtič, tak to rozdrtí.Jestli máte rychloběžný, tak ten je na dvě věci.Takové slabé větvičky, když seberu do koše rotační sekačkou tak to taky nevypadá špatně.O listi nemluvím.I mech z vertikutátoru s ní sbírám do... celý příspěvek >
Vari Honda GSV tarokuje, 1.7.2016
curatare carburator Honda GCV135 GCV160 GCV190
Jaký kotouč do křovináku?, 28.6.2016
Já to dělám taky.To není problem.Po druhé tu trávu odsunu vlevo aniž bych do ní seknul.Sekám už o 15cm vpředu ne? Dobrou.
No a co dál?Jak děláte z trávy řezanku?Vracíte se a stále sekáte to samé?Motorová kosa seká zrovna tak, jako ruční, jenom rychleji.Ruční sekám o sob.a nedělích.Mám dobré sousedy a nechci je ztratit.
Jak vypadá ten plastový kotouč?Sekám trojzubem.Nabroušený seká velmi dobře.Když useknu metrovou távu, tak na zem spadne metrová tráva.Nechápu, proč z toho děláte malé kousky.Jedině, že by jste začal nahoře u klasu a postupoval dolů k zemi.
Sázení brambor ještě v červnu?, 26.6.2016
Pane S.P.Ch: píšete pro mě poněkud tajuplně.Mohl by jste debatu trochu rozvinout.Nepletu si centaky s metrákama, ale zajímám mě co je příčina vysoké natě.Píšete velké sazáky.T.j.sadba?Píšete přebytek živin.Hnojím kompostem.Takže jsem tomu nasadil... celý příspěvek >
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika