Příspěvky uživatele - 84.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari + vozík za 39 900, 22.9.2016
Je úplně jedno o co vám jde.Otázka nemí moc dobře položená.Podobné pak přicházejí taky odpovědi.I ta vdova si nechá poradit když se jedná o peníze, že příslušenství má prodat zvlášť.Je to věštění s křišť. koule.Podobný set jsem nový koupil za 49... celý příspěvek >
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 17.9.2016
Bio složka nemusí být v každom benzíně vyrobeném z ropy.Když si to umím najít já, tak si to najděte taky. OTÁZKA: dobry den, je pravda ze verva je bez bioslozky? Václav Loula Václav Loula: Kolekci prémiových paliv značky VERVA prodává... celý příspěvek >
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 17.9.2016
No mě by taky zajímalo, co je na palivu Verva 100 (benzín bez biosložky) tak závadného, abych ho nemohl používat v motoru Honda.To je samé zavři přívod, nech ho otevřený, vyjeď do sucha, nech to pod benzinem, to vše k vůli biosložkám.Když... celý příspěvek >
Bazarová sekačka - jaká?, 13.9.2016
Jo, pochopil.Nekupoval jste ho v bazaru, ale přímo od majitele, který ho nabízel na internetu.To je rozdíl a ten chápu velmi rychle.Pomůžu vám.Příště to napište.Ne aby jste se urazil.Potěšil jste mne.
Bazarová sekačka - jaká?, 13.9.2016
Proč jste jednoosák nekoupil od té paní, když o ni toho tolik víte.To jste na to potřeboval překupníka? Sekačku koupit jak píše většina.Novou.
Mrkev zavařování, 13.9.2016
A jak ji prosím sušíte tu mrkev.Teď jsem sušil v sušičce rajčata a jsem na vážkách, jestli se 20hodin vůbec vyplatí.To samé je s troubou.Zase mít ve sklenici sušenou zeleninu je lákavé.U slunce, kterého je teď nadbytek, tak tam mi vadí mouchy.To jsem... celý příspěvek >
Jak hluboký základ podezdívky pro skleník, 12.9.2016
To snad vyjde nastejno.Vykopáme stejné díry.Jeden tam bude rvát betonovou patku v kuse a druhý tam bude nosit beton v kýbli.Jeden musí mít díru přesně hlubokou, a druhému musí lícovat jen nahoře.Ale proč ne.Hlavně si to nezapomomeňte nechat žárově... celý příspěvek >
Jak hluboký základ podezdívky pro skleník, 9.9.2016
To se musím smát.Jsem taky dost střelec, ale dát 35 tisíc za skleník a postavit ho na podhrabové desky s očekáváním co to udělá, tak na to já nemám.A hlavně, když už jsem to tak zpatlal, tak bych to nikomu nedoporučoval.
Jak hluboký základ podezdívky pro skleník, 9.9.2016
Tak já mám taky 5.4x3m od VaP.V návodě mám napsáno bod 3) vykopejte jámy 40-100cm hluboké.Co vám mají napsat? Někde je jíl a půda promrzá víc, někde je podnebí mírné a půda taky jiná.Udělejte patky do hloubky 75cm, nebo aby vám to nezvedl mráz.Podle... celý příspěvek >
Nejtěžší rajče, 8.9.2016
Jak to myslíte to prvenství.Zamorano?Tak to možná jo.Jinak jsem měl na váze rajče a to mělo 1200g.Balšoje.
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 12.8.2016
Jak píše ing.Mravenec zahrada na obtíž jen na sekání trávy.To u domu nemůžu mít.Musím to sebrat a uklidit aby se mi tam dobře chodilo.Je jedno jestli se naběhám z košem nebo opruzuju někde běháním po ulici.Toto je bezpečnější.Takovou tisícovou... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 12.8.2016
Nadšenec taky nejsem, ale proč bych měl sekat trávu nad kolena vysokou, a ještě bez koše a to sekačkou za 25 tisíc?Přeci to snad o tom není.Těch pár letních měsíců to přejede i cvičená opice.Jen jí přistavíte kolečko a těch 4-5 košů odvezete na... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 10.8.2016
Protože děláte něco špatně, tak to trvá celý víkend.Přeci když si vezmu strunu a rozsekám trávu na drť, tak nic neuklízím.Některé lidi baví spíše pít kafíčko, ale v tomto případě to sekačka nezachrání.Po třech týdnech až měsíci, to bude i tak... celý příspěvek >
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 1.8.2016
Melete to pořád dokola.Raketoplán taky spadnul k vůli nějaké odvibrované destičce.Mě to nezajímá.Kdyby to bylo pořádně udělané, tak nespadl a na té sekačce by nebyla ta prasklina.Profesore.
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 1.8.2016
Čekal jsem to, pane vzdělaný, že dostanu za uši od matematika, který počítá vibrace.Ne nedám si tu robotu abych se pozeral na tu problematiku a pak tady přednášel.Nejsem konstrukter.Ten za to dostal zaplaceno, já ne.Dám si tu robotu, abych se takovým... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika