|
Vari + vozík za 39 900, 22.9.2016 Je úplně jedno o co vám jde.Otázka nemí moc dobře položená.Podobné pak přicházejí taky odpovědi.I ta vdova si nechá poradit když se jedná o peníze, že příslušenství má prodat zvlášť.Je to věštění s křišť. koule.Podobný set jsem nový koupil za 49... celý příspěvek > |
 |
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 17.9.2016 Bio složka nemusí být v každom benzíně vyrobeném z ropy.Když si to umím najít já, tak si to najděte taky.
OTÁZKA: dobry den, je pravda ze verva je bez bioslozky?
Václav Loula Václav Loula: Kolekci prémiových paliv značky VERVA prodává... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 17.9.2016 No mě by taky zajímalo, co je na palivu Verva 100 (benzín bez biosložky) tak závadného, abych ho nemohl používat v motoru Honda.To je samé zavři přívod, nech ho otevřený, vyjeď do sucha, nech to pod benzinem, to vše k vůli biosložkám.Když... celý příspěvek > |
 |
Bazarová sekačka - jaká?, 13.9.2016 Jo, pochopil.Nekupoval jste ho v bazaru, ale přímo od majitele, který ho nabízel na internetu.To je rozdíl a ten chápu velmi rychle.Pomůžu vám.Příště to napište.Ne aby jste se urazil.Potěšil jste mne. |
 |
Bazarová sekačka - jaká?, 13.9.2016 Proč jste jednoosák nekoupil od té paní, když o ni toho tolik víte.To jste na to potřeboval překupníka?
Sekačku koupit jak píše většina.Novou.
|
 |
Mrkev zavařování, 13.9.2016 A jak ji prosím sušíte tu mrkev.Teď jsem sušil v sušičce rajčata a jsem na vážkách, jestli se 20hodin vůbec vyplatí.To samé je s troubou.Zase mít ve sklenici sušenou zeleninu je lákavé.U slunce, kterého je teď nadbytek, tak tam mi vadí mouchy.To jsem... celý příspěvek > |
 |
Jak hluboký základ podezdívky pro skleník, 12.9.2016 To snad vyjde nastejno.Vykopáme stejné díry.Jeden tam bude rvát betonovou patku v kuse a druhý tam bude nosit beton v kýbli.Jeden musí mít díru přesně hlubokou, a druhému musí lícovat jen nahoře.Ale proč ne.Hlavně si to nezapomomeňte nechat žárově... celý příspěvek > |
 |
Jak hluboký základ podezdívky pro skleník, 9.9.2016 To se musím smát.Jsem taky dost střelec, ale dát 35 tisíc za skleník a postavit ho na podhrabové desky s očekáváním co to udělá, tak na to já nemám.A hlavně, když už jsem to tak zpatlal, tak bych to nikomu nedoporučoval. |
 |
Jak hluboký základ podezdívky pro skleník, 9.9.2016 Tak já mám taky 5.4x3m od VaP.V návodě mám napsáno bod 3) vykopejte jámy 40-100cm hluboké.Co vám mají napsat? Někde je jíl a půda promrzá víc, někde je podnebí mírné a půda taky jiná.Udělejte patky do hloubky 75cm, nebo aby vám to nezvedl mráz.Podle... celý příspěvek > |
 |
Nejtěžší rajče, 8.9.2016 Jak to myslíte to prvenství.Zamorano?Tak to možná jo.Jinak jsem měl na váze rajče a to mělo 1200g.Balšoje. |
 |
|
 |
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 12.8.2016 Jak píše ing.Mravenec zahrada na obtíž jen na sekání trávy.To u domu nemůžu mít.Musím to sebrat a uklidit aby se mi tam dobře chodilo.Je jedno jestli se naběhám z košem nebo opruzuju někde běháním po ulici.Toto je bezpečnější.Takovou tisícovou... celý příspěvek > |
 |
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 12.8.2016 Nadšenec taky nejsem, ale proč bych měl sekat trávu nad kolena vysokou, a ještě bez koše a to sekačkou za 25 tisíc?Přeci to snad o tom není.Těch pár letních měsíců to přejede i cvičená opice.Jen jí přistavíte kolečko a těch 4-5 košů odvezete na... celý příspěvek > |
 |
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 10.8.2016 Protože děláte něco špatně, tak to trvá celý víkend.Přeci když si vezmu strunu a rozsekám trávu na drť, tak nic neuklízím.Některé lidi baví spíše pít kafíčko, ale v tomto případě to sekačka nezachrání.Po třech týdnech až měsíci, to bude i tak... celý příspěvek > |
 |
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 1.8.2016 Melete to pořád dokola.Raketoplán taky spadnul k vůli nějaké odvibrované destičce.Mě to nezajímá.Kdyby to bylo pořádně udělané, tak nespadl a na té sekačce by nebyla ta prasklina.Profesore. |
 |
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 1.8.2016 Čekal jsem to, pane vzdělaný, že dostanu za uši od matematika, který počítá vibrace.Ne nedám si tu robotu abych se pozeral na tu problematiku a pak tady přednášel.Nejsem konstrukter.Ten za to dostal zaplaceno, já ne.Dám si tu robotu, abych se takovým... celý příspěvek > |
 |