Příspěvky uživatele - 166.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pavučiny v trávě, 29.7.2016
Tyto pavučinky se objevují na trávnících každoročně uprostřed léta (okolo Svaté Anny) a dělají je opravdu drobní pavoučci. Postřik nic nevyřeší, pavučinky ničemu nevadí, budou se naopak během následujících 2 měsíců množit - je to příroda.
Azalka venkovni - množení, 27.7.2016
Můžete napsat, jakou jste množil azalku? Velkokvětou - keř vysoký cca 80 cm, nebo malou skalkovou (jelínkovu)? Ta malá by se dala vyzkoušet ještě nyní.
Postřik proti kornatce, 26.7.2016
Je pravda, že před postřikem jsem měla denně na trávníku hodně takových těch hromádek od dešťovek (žížal). Po postřiku hromádky na cca 4-5 týdnů zmizely a pak se postupně začaly znovu objevovat. Žížaly se pouze na čas přesunou hlouběji do zeminy,... celý příspěvek >
Postřik proti kornatce, 26.7.2016
Zdravím, také jsem loni bojovala s Kornatkou, zkoušela všechny zde uvedené chemikálie a výsledek byl mizerný. Navíc máme psy a ti plíseň vesele roznášeli po zahradě. Pak jsem na radu použila přípravek Armorex, je to biologická ochrana, stojí sice... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika