|
Příspěvky uživatele - 186.3
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
stálezelený nižší keř, 16.4.2008 Co takhle zkusit zakrslý rododendron nebo japonskou azalku? Miky | | Mandloň, 15.4.2008 Dobrý den, chtěla bych si pořídit do zahrádky mandloň trojlaločnou. Nevím o nic než to, co jsem načetla v knize o zahradě - tedy že trpívá spálou a že se velmi urputně odnožuje. Máte někdo zkušenosti s tímto keříkem? Dá se sehnat běžně v... celý příspěvek > | |
| | Koniklec, 15.4.2008 Já ho mám na normálním rabátku v normální půdě, a daří s mu. Řekla bych, že bude nejspíš nenáročný :-) Ale určitě bude chtít sluníčko. Miky | | Kdy sázet jiřiny?, 15.4.2008 Já jsem je letos oproti loňsku vysadila už teď. Zjistila jsem, že jsou všechny již narašené, tak co s nimi. Ztaím ještě nevylezly na povrch, až se tak stane, mohu je na noc přikrývat květináčem... Pokud se mi to osvědčí, budu to tak praktikovat... celý příspěvek > | | bledule - nekvetou, 15.4.2008 A jsou vzhledově stejné jako ty bledule, co kvetou na jaře? Já tedy zkusím ještě vydržet... M. | | Hledám pěstitele lilií, 14.4.2008 Zkoušel/la jste martagon.cz? Tuhle jsem se tam, kochala, fotek lilií tam jsou mraky... Miky | | Bazalka určitě ne, 13.4.2008 Listy mi připomínají trávničku, ale ty květy mě matou... Miky | | Fíkus - hnědnutí a opadávání listů, 13.4.2008 Dobrý den, to je naprosto běžný jev. Fikusy totiž chtějí spíše chlad. Já mám jeden obrovský v obýváku už asi 7 let, vždycky mi opadá, obraší, opadá, obraší,... A jeden panašovaný v podkroví v koupelně - zatím to tam neobýváme, je tam chladněji,... celý příspěvek > | | bledule - nekvetou, 13.4.2008 Na podzim 06 jsem zakoupila a zasadila holandské bledule. Když loni na jaře nekvetly, řekla jsem si, že třeba potřebují zesílit. Ale když mi nekvetou ani letos, tak v tom bude asi něco jiného. Čert aby to spral. Poraďte, máte nějaké zkušenosti s... celý příspěvek > | | rajčata - rady pro začátečníky, 1.4.2008 Dobrý den Veroniko, pokud mohu jako zaátečník mírně pokročilý radit, pokud máte opravdu ošklivou půdu na zahrádce, zkuste pěstovat rajčata v pytlích nebo velkých nádobách. My jsme to tak loni také udělali a výnosy byly uspokojivé. Letos to budeme... celý příspěvek > | |
| | Rajče Diana, 1.4.2008 Dobrý den,
letos si poprvé sama zkusím pěstoat rajčátka ze semen - jedním druhem je DIANA - keříčkové rajče pro přímý konzum. Máte někdo zkušenosti s touto odrůdou?
Děkuji, Miky | | Jsou krokusy jedovaté?, 30.3.2008 Ano, konečně nám dala paní Zima vale... :-) | | kniphofie - strihat listy?, 19.3.2008 Mám knifofii teprve třetím rokem, ale vůbec jsem ji nestříhala. Její listy jsou přece zelené i přes zimu, na jaře pak uhynou a mezitím vyraší nové. Stačí ty uschlé odstranit a je to. Alespoň podle mého...
Miky | | Máte zkušenosti s Zahrada-online.cz, Lucon Bulbs, Basik, atd?, 18.3.2008 Pana Basíka mohu 100% doporučit, internetový obchod od soboty opět otevřen. | | zásilková zahradnictví, 18.3.2008 U pana Basíka objednávám již třetím rokem, k záměně rostliny došlo pouze jednou. Kvalita sazenic, cibulí i hlíz je vždy 100%, baleno velmi pěkně a s popisem. Několikrát jsem si po uzavření objednávky ještě na něco vzpomněla a vždy mi to ochotně... celý příspěvek > | |
|
|
|
|